Kryssning i Jul & Nyår - Julkryssning & Nyårskryssning

Är du också trött på jul- och nyårstress? Hoppa över allt det jobbiga i år! Boka en jul- eller nyårskryssning med MSC Cruises och få en lugn och avkopplande jul eller ett oförglömligt nyårsfirande. Du slipper all städning, matlagning och julhandel och kan sätta dig vid ett färdigdukat bord, avnjuta fantastiska måltider, koppla av i solen, ta ett dopp i poolen och roa dig med aktiviteter, underhållning och shopping.

En kryssning med MSC Cruises har något för alla. Här finns åldersanpassade barn- och ungdomsklubbar, inspirerande lekrum, tv-spelkonsoler, arkadspel, 4D-bio, underhållning och aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Njut i vår exklusiva spa-avdelning där du kan få en härlig massage, besök våra fräscha fitnessavdelningar, bada och simma i någon av poolerna och ta en skön promenad på däck. De avkopplande dagarna ombord varvas med upplevelser i land där du kan besöka spännande platser runt omkring Medelhavet, Förenade Arabemiraten eller Karibien. Du kan delta i utflykter där du besöker sevärdheter och historiska platser längs resans rutt - vad sägs om till exempel Rom, Aten, Alexandria, Abu Dhabi, Dubai, Barcelona eller Casablanca? Vår engagerade personal tar hand om alla måsten så att du kan fira en fantastisk jul och nyår med familj eller vänner.

Boka kryssningen tidigt för att vara säker på att få de hytter, destinationer och avresedatum ni önskar – antalet platser är begränsat!