Njut av värmen i Karibien

Unna dig en av MSCs mest exklusiva, soliga resmål. Bada i det skönt varma vattnet i Grand Cayman och sätt ned fötterna i dess vita sand, upptäck Jamaicas vilda skönhet och alla aktiviteter som erbjuds, eller insup Costa Mayas kultur och arkeologiska underverk. Det här är bara ett par av alla saker som du kan njuta av, men det här erbjudandet kan göra semestern ännu bättre. När du bokar nu får du nämligen ett all-inclusive dryckespaket för hela kryssningen!


Dessutom, om du bokar nu får du:
 
· All-Inclusive och drycker ingår
 
· Wi-Fi ingår under hela kryssningen


Kampanjen gäller från Miami med fartyget MSC Seaside.


Gäller endast nybokningar tom 30/6/2018 med avresedatum innan 23/3/2019.
Gäller inte Family-hytter, Aurea eller MSC Yacht Club och kan inte kombineras med andra rabatter, förutom MSC Voyagers Club

I detta erbjudande ingår:
  • ALL INCLUSIVE CLASSIC DRYCKESPAKET

    All Inclusive Classic

    Obegränsad mängd dryck inklusive ett urval av vin i glas (rött, vitt, rosé och mousserande), flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och ett brett urval av drinkar och cocktails från baren, liksom take-away glass i strut eller bägare.


    Notera att det är 21 års gräns för att dricka alkohol på våra kryssningar i Karibien. Dryck som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger inklusive specialrestaurangerna. Följande produkter ingår inte i paketet: cigarrer och cigaretter, champagne, premium alkoholdrycker, drycker från minibaren och mineralvatten i hytten, souvenirglas eller mat serverad i specialrestaurangerna ombord. Övriga produkter som inte ingår finns markerade i barlistan ombord med en asterisk.