KRYSSA FRÅN DUBAI
INKL FLYG, TRANSFER, DRYCKESPAKET & HOTELL

Låt oss ta dig till några av världens mest extraordinära platser. Med avresor från Dubai varje vecka under vintersäsongen 2016/2017 kryssar MSC Fantasia mellan spännande platser som bjuder på allt från ultramoderna skyskrapor och futuristisk arkitektur till vidsträckta sanddyner och öknens hemliga liv. Vita sandstränder, kristallklart vatten och en medeltemperatur på 25 grader gör denna kryssning till en semesterfavorit i vinter! Välj mellan två fantastiska rutter med vår fartyg MSC Fantasia som kryssar nu för första gången från Dubai! 

 

I dessa kryssningar ingår flyg, transfer och en natt på hotell i Dubai. Just nu erbjuder vi dessutom ett dryckespaket till alla som bokar en utsides- eller balkonghytt senast 31/1/2017. Boka en härlig vinterkryssning medan det ännu finns gott om avresedatum och hytter att välja bland!

 

Boka utsideshytt - CHEERS! dryckespaket med obegränsad mängd dryck vid måltider ingår. 
Boka balkonghytt - ALLEGRISSIMO ALL INCLUSIVE dryckespaket med obegränsad mängd dryck dygnet runt ingår. 

 

Erbjudandet gäller endast nybokningar som görs fram till 2017-01-31. Gäller endast utsides- och balkonghytter och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, förutom MSC Voyagers Club.