KUBA-KRYSSNING FRÅN HAVANNA

GLÖM RESTEN.
VI GER DIG KUBA NÄR DET ÄR SOM BÄST.

BLI EN AV DE FÖRSTA ATT KRYSSA I DENNA LEGENDARISKA REGION

Ta ett tropiskt klimat, en färgstark kultur och rik historia, lägg till vackra naturupplevelser och fantastiska stränder. Vad blir det? Vår senaste kryssningsdestination: oemotståndliga Kuba. MSC Cruises är en av de första stora kryssningsrederierna med kryssningsrutter I Kuba, vilket ger dig chansen att bli bland de första kryssarna som upptäcker Kubas klassiska charm.

 

Bland höjdpunkterna som Varadero beach och hisnande utsikter på Bacunayagua Bridge, kommer du att kunna låta dig förföras av Kubas eklektiska koloniala arkitektur, Malecón esplanaden längs vattnet och Hotel Nacional. Och om du är en aficionado av Kubas musikaliska guldålder kommer du inte heller att vilja missa den ikoniska El Guajirito restaurant.

 

Du kan kliva på fartyget direkt i Havanna och har två dagar på dig att se huvudstaden och uppleva öns sevärdheter innan du njuter av en fabulös Karibisk kryssning ombord på nyrenoverade MSC Armonia eller MSC Opera. Missa inte denna fantastiska chans att uppleva Kubas unika kultur och underbara solsken året runt – boka en Kubakryssning med avresa i vinter eller till sommaren 2017!