Julkryssningar och nyårskryssningar

Kryssa och upplev julmagin med erbjudanden på julkryssningar

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

Är du sugen på något riktigt överraskande i jul? Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till dina nära och kära eller den bästa vintersemestern att avnjuta tillsammans med din familj eller vänner, har du kommit till rätt ställe. Våra bästa erbjudanden på julkryssningar får dig att komma in i julstämningen redan innan du öppnat presenterna under granen! Boka en julkryssning från 4 till 14 nätter och fira med oss på en upptäcktsresa till härliga platser.

 

Kryssa till norra Europa och låt dig charmas av julmarknadernas atmosfär. Koppla av under de karibiska palmerna, där gyllene sand och turkost vatten erbjuder den perfekta bakgrunden för din julsemester och jullov. Eller utforska Medelhavets mest ikoniska städer, strosa runt på historiska gator som lyser av tindrande julbelysning och upplev en unik julbordskryssning. Ta chansen att uppleva en julmarknadskryssning, där du kan uppleva traditionella julmarknader på dina destinationer. Drömmer du om en spännande julkryssning fylld med upptäckter? Låt dig inspireras av våra rutter i Sydafrika och Emiraten, eller kryssa till Röda havet och Sydamerika för en julsemester utan dess like.

 

Hur du än väljer att fira julen kommer en julkryssning med MSC att hjälpa dig och din familj att skapa nya traditioner och eviga minnen bland de vackrasteplatserna i världen. Boka din julkryssning 2024 eller nyårskryssning och låt festligheterna börja samtidigt som du sätter kurs mot inspiration och äventyr på det öppna haven.

Underhållning på julkryssningar

Gör dig redo för en fantastisk julkryssning ombord på våra fartyg, där varje dag kommer att vara fylld av julaktiviteter och underhållning för både vuxna och barn!

Från MSC Cruises julshower till nyårsfesten eller julkaraoke, det kommer att finnas gott om specialerbjudanden. Även barnen kommer att få uppleva den mest magiska julen någonsin: träffa jultomten med sin önskelista och många andra temaaktiviteter som är utformade just för dem. Julens sanna magi väntar dig ombord på MSC Cruises.

Julunderhållningsaktiviteter för vuxna

MasterChef julupplaga: världens mest kända talangjakt i matlagning kliver ombord på MSCs julkryssningar! Denna upplevelsen sträcker sig över kryssningen; den lyckliga vinnaren av det finalpriset kommer att få möjlighet att delta i uttagningen till TV-showen och bli den nya stjärnan i MasterChef!

 

Julkaraoke: fförbluffa dina vänner och andra gäster med att sjunga julens hits som de aldrig tidigare har hört dem.

 

MSC Julshow: en fantastisk produktionsshow inspirerad av julandan och speciellt utformad för denna ikoniska högtid kommer att glädja dig

 

Nyårsfest: en fantastisk temakväll med kostymer, kulisser, dekorationer och där det är möjligt, konfetti som skjuts ut från en konfettikanon. Evenemanget äger rum i alla lounger; dessutom får ni inte missa nedräkningen som visas på fartygets ledvägg, skärmar, kupol och följs av årets viktigaste skål!

Julunderhållningsaktiviteter för vuxna

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

JULUNDERHÅLLNING FÖR BARN OCH FAMILJ

Jultomtens extravaganza:missa inte årets största evenemang på MSC Cruises. För alla våra barn och föräldrar ombord kommer tomten personligen med en present till varje barn ombord från 0 till 11 år. Mer än 15.000 gåvor kommer att delas ut över hela flottan och inkluderar Lego, Chicco, brädspel, hållbara leksaker och officiella MSC-prylar för en oförglömlig julkryssning.

 

Film med jultomten: en speciell och unik kortfilm från MSC Cruises tillägnad jultomtens ankomst ombord (som en del av Santa's Extravaganza)

 

Doremix Jul: disco för barn och familj med de 5 bästa julsångerna, alla utvalda av barn.

 

MSC Kids julparad: se till att inte missa vår ursprungliga julparad med Doremi, Lego Sailor och med alla barn.

 

Vinterunderland (Doremi Village): Doremi och Lego Sailor-by, komplett med spel, lekar, lindans och massor av julmagi.

JULUNDERHÅLLNING FÖR BARN OCH FAMILJ

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

pptäck alla julkryssningar och nyårskryssningar

Bokningsvillkor

För allmänna bokningsvillkor, inkluderade tjänster, avbokningsavgifter och annan information, vänligen läs här.