JULKRYSSNINGAR & NYÅRSKRYSSNINGAR

Kasta loss för semestermagi med julkryssningserbjudanden

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

Är du sugen på något riktigt fantastiskt under julen 2024?

Om du letar efter den perfekta julklappen för att överraska dina nära och kära eller om du vill planera den bästa vintersemestern att njuta av tillsammans med familj eller vänner, har du kommit till rätt ställe. Våra bästa julkryssningserbjudanden kommer att få dig att känna dig stämningsfull redan innan du packar upp julklapparna under granen! Boka en julkryssning på mellan 4 och 14 dagar och fira med oss på en upptäcktsresa till härliga platser.

 

Kryssa till norra Europa och låt dig charmas av julmarknadernas atmosfär. Koppla av under de karibiska palmerna, där gyllene sand och turkost vatten erbjuder den perfekta bakgrunden för din julsemesters avkoppling. Eller utforska Medelhavets mest ikoniska städer och strosa runt på historiska gator som lyser av tindrande julbelysning. Drömmer du om en spännande julkryssning fylld av upptäckter? Låt dig inspireras av våra rutter i Sydafrika och Emiraten, eller kryssa till och Sydamerika för en julsemester utan dess like.

 

Hur du än väljer att fira julen kommer en julkryssning med MSC att hjälpa dig och din familj att skapa nya traditioner och eviga minnen bland de vackraste platserna i världen. Boka din jul- eller nyårskryssning 2024 och låt festligheterna börja samtidigt som du sätter kurs mot äventyr och inspiration på öppna havet.

.


UNDERHÅLLNING PÅ JULKRYSSNINGAR

Gör dig redo för en fantastisk julkryssning ombord på våra fartyg, där varje dag kommer att vara fylld av julaktiviteter och underhållning för både vuxna och barn!

Från MSC Cruises julshower till nyårsfesten eller julkaraoken, det kommer att finnas gott om specialerbjudanden. Även barnen kommer att få uppleva den mest magiska julhelgen någonsin: träffa jultomten med sin önskelista och många andra temaaktiviteter som är utformade just för dem. Julens sanna magi väntar dig ombord på MSC Cruises.

JULUNDERHÅLLNING FÖR VUXNA

MasterChef julupplaga: Världens mest kända talangjakt i matlagning kliver ombord på MSC:s julkryssningar! Den lyckliga vinnaren av finalpriset kommer att få möjlighet att delta i castingen av TV-showen och bli den nya stjärnan i MasterChef!

 

Julkaraoke: förbluffa dina vänner och andra gäster med att sjunga julens hits som de aldrig har hörts förut.

 

MSC Christmas Show: en fantastisk produktionsshow inspirerad av julstämningen och speciellt utformad för denna ikoniska högtid kommer att glädja dig.

 

Nyårsfest: en fantastisk temakväll med kostymer, kulisser och dekorationer. Evenemanget kommer dessutom, om möjligt, att äga rum under en massa konfetti från en konfettikanon.

JULUNDERHÅLLNING FÖR VUXNA

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

JULUNDERHÅLLNING FÖR BARN OCH FAMILJ

Jultomtens extravaganza: missa inte årets största evenemang på MSC Cruises. För alla våra barn och föräldrar ombord kommer jultomten personligen med en present till varje barn ombord från 0 till 11 år. Mer än 15.000 gåvor kommer att ges över hela flottan, inklusive Lego, Chicco, brädspel, hållbara leksaker och officiella MSC-prylar för en oförglömlig julkryssning.

 

Film med jultomten: en speciell och unik kortfilm från MSC Cruises tillägnad jultomtens ankomst ombord (som en del av "Santa's Extravaganza").

 

Doremix Xmas: disco för barn och familj med de 5 bästa julsångerna, alla utvalda av våra barn.

 

MSC Kids julparad: missa inte vår ursprungliga julparad med Doremi, Lego Sailor och alla våra barn i huvudrollerna.

 

Vinterunderland (Doremi Village): Doremi & Lego Sailor by med lekar, linedance och massor av julmagi.

JULUNDERHÅLLNING FÖR BARN OCH FAMILJ

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

UPPTÄCK ALLA JUL- OCH NYÅRSKRYSSNINGAR

Bokningsvillkor

För allmänna bokningsvillkor, inkluderade tjänster, avbokningsavgifter och annan information, vänligen läs här.