Canary Islands and Madeira Cruises | MSC Cruises

 

KANARIEÖARNA & MADEIRA

 

 

 

 

Canary Islands & Madeira | MSC Cruises
Följ med till de vackra vulkanöarna i Atlanten på en oförglömlig kryssning till Kanarieöarna och Madeira. Kryssa genom denna otroliga region på en av våra underbara kryssningar till Kanarieöarna för att utforska fantastiska landskap, smaka på utsökta rätter och koppla av på hisnande stränder.

På en kryssning runt Kanarieöarna 2024-2025 kan du besöka Lanzarotes lavafält och Teides bergshöjder på Teneriffa. Vandra längs de pittoreska gatorna i La Palma, de böljande sanddynerna i Corralejos naturpark på Fuerteventura och den gyllene sanden och vågorna på Maspalomas Beach på Gran Canaria.

KRYSSA TILL DE VACKRASTE ÖARNA I ATLANTEN

Drömmer du om att resa till öar med slående landskap och spektakulär natur? Letar du efter ett subtropiskt klimat som håller sig varmt och soligt även under de kallaste månaderna? Välj då en kryssning till Kanarieöarna. Från att strosa på Teneriffas sandstränder och smutta på vin på Lanzarote till att utforska La Palmas vackra nationalparker och Gran Canarias fantastiska sandstränder - det finns massor av upplevelser på dessa underbara Atlantöar. Kryssa sedan till Madeira och upptäck det bästa av denna frodiga "trädgårdsö", från vattenfall i skogen till höga klippor och lummiga botaniska trädgårdar.
Canary Islands Cruises, Arrecife de Lanzarote| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Tenerife| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Santa Cruz de La Palmas| MSC Cruises

KRYSSNINGAR RUNT KANARIEÖARNA

Kryssa runt på Kanarieöarna och upplev en oförglömlig resa genom enastående natur, välsmakande mat och livliga samhällen. Kryssa till Lanzarotes UNESCO-skyddade månlandskap, utforska de historiska gatorna i Puerto de la Cruz på Teneriffa, upptäck de skogsrika nationalparkerna på La Palma, se den koloniala arkitekturen på Fuerteventura och koppla av i solen bland sanddynerna och vågorna på Gran Canarias Maspalomas Beach. Fresta också smaklökarna med regionens häpnadsväckande variation av smaker. Stark Mojo-sås och viner från vulkaniska vingårdar är bara två av de smaker du kommer att få smaka på denna perfekta semester på Kanarieöarna.
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises

KRYSSNINGAR TILL MADEIRA

Kryssa till Madeira och upplev magin på denna fantastiska portugisiska ö. Ön kallas ofta "pärlön" och "trädgårdsön" på grund av sin rikedom på hisnande landskap och naturliga underverk, och det finns mycket att uppleva. Från de livliga torgen och den pittoreska hamnen i Funchal till de spännande kälkåkarna i Monte och de vilda äventyren i det frodiga djungelliknande inlandet - det finns så mycket att välja på. Smaka på det legendariska vinet med samma namn som Madeira, prova de traditionella sötsakerna rebuçados de funcho, testa din höjdtolerans vid de 589 meter höga klipporna Cabo Girão eller njut av den fantastiska utsikten över ön från Pico dos Barcelos; allt detta och mycket mer finns på denna perfekta semester i Madeira.

ERBJUDANDEN PÅ KRYSSNINGAR TILL KANARIEÖARNA & MADEIRA

Dessa fascinerande öar i Atlanten har så mycket att erbjuda, så ta dig tid att titta igenom de bästa erbjudandena på kryssningar till Kanarieöarna och Madeira just nu. Oavsett om du mest ser fram emot att bestiga Spaniens högsta topp på Teneriffa eller åka kälke nedför backarna på Monte Teide, kan du njuta av allt som denna kryssning har att erbjuda till det bästa priset för dig.

Fly & Cruise

KANARIEÖARNAS HAMNAR

Att besöka Kanarieöarna och Madeira med MSC Cruises är smidigt, med avgångshamnar som för närvarande finns i Santa Cruz de Tenerife på Teneriffa, Las Palmas de Gran Canaria på Gran Canaria och Funchal på Madeira. Dessa hamnar nås enkelt med flyg, oavsett vilken du väljer för ombordstigning. Andra hamnar på rutten är Puerto del Rosario på Fuerteventura och Santa Cruz de La Palma på La Palma. Dessa är endast tillgängliga som landstigningshamnar.
Canary Islands Cruises, Tenerife | MSC Cruises

KRYSSNINGAR FRÅN TENERIFFA


Välj kryssningar från Teneriffa och påbörja din resa i Santa Cruz De Tenerife, MSC Cruises kryssningshamn på Teneriffa. Fördjupa dig i skönheten på denna otroliga palmbeströdda ö, ta dig upp till Teides topp, vandra på dess förtrollande stränder och strosa längs med gatorna i historiska Puerto de la Cruz. Res vidare till andra vackra kanariska öar, inklusive Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma och Lanzarote, samt den portugisiska ön Madeira. Låt dig förföras av deras utsökta kök och lockas av deras gemensamma arv.
 

Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises

KRYSSNINGAR FRÅN GRAN CANARIA


Kryssningar från La Palmas på Gran Canaria erbjuder en otrolig möjlighet att uppleva regionens magnifika och charmiga natur. Besök de gyllene sanddynerna och de slingrande gatorna på Gran Canaria innan du ger dig ut på äventyr till Fuerteventuras svarta sand och aloe vera-plantager, La Palmas vulkan Teneguía och flamländska konstverk. Prova sedan Lanzarotes extraordinära viner och se Madeiras frodiga botaniska trädgårdar och spännande rutschkanor innan du åker till Teneriffas spektakulära Teide-berg och strandliv. Upptäck varje ös unika karaktär, allt bekvämt från kryssningshamnen i Las Palmas.
 

Vanliga frågor

Vilken tid på året passar bäst för kryssningar runt Kanarieöarna och Madeira?

Kanarieöarna och Madeira har underbar sol och varma temperaturer året om, så det går att njuta av regionens skönhet oavsett årstid. Det subtropiska klimatet garanterar milt väder och rikligt med sol även på vintern, så det går utmärkt att kryssa året runt.

Hur är vädret på Kanarieöarna och Madeira?

Det subtropiska klimatet på Kanarieöarna och Madeira innebär varmt väder och mycket solsken under hela året. Under sommaren ligger medeltemperaturen på ca 23°C och under vintern på ca 19°C.

Hur lång är en kryssning på Kanarieöarna och Madeira?

Förutom resor på sju och åtta nätter avgår även MSC Grand Voyages från Kanarieöarna med 17 nätter långa kryssningar. Oavsett hur lång din resa blir är våra kryssningar till Kanarieöarna och Madeira utformade för att ge dig gott om tid att utforska skönheten och mångfalden i denna fantastiska region. Med exceptionella utflykter och upp till 16 timmars vistelse i land kommer dina oförglömliga minnen av detta underbara område att följa med dig resten av livet.

Vad ska man ha med sig på en kryssning till Kanarieöarna och Madeira?

Om du tänker resa till det subtropiska klimatet på Madeira och Kanarieöarna kan du förvänta dig soligt och varmt väder. Packa väskan för en typisk semester på Kanarieöarna med massor av kortbyxor, klänningar och t-shirts. Glöm inte att ta med viktiga saker som solglasögon, hatt och solkräm för att skydda dig mot solen. Se också till att packa lite formell klädsel för kvällsaktiviteter, en baddräkt för att använda poolerna ombord fullt ut och bekväma skor för dina utflykter på land. Om du kryssar på vintern kan du ta med några varmare accessoarer som en lätt jacka för de svalare kvällarna.

Vad kostar en kryssning runt Kanarieöarna och Madeira?

Vi har kryssningar till Kanarieöarna och Madeira som passar din budget. Allt beror på vilken hytt och ombordupplevelse du önskar. Boka tidigt för att ta del av eventuella betydande besparingar som kan finnas tillgängliga. MSC Cruises har också ofta specialerbjudanden under hela året, inklusive sista minuten-erbjudanden.