help
phone_white Är du intresserad av att boka en kryssning?

Kanarieöarna

Boka ett prisvärt flyg- och kryssningspaket

Kanarieöarna är tillbaka hos MSC Cruises, den perfekta vinterkryssningen!

Vintern 2024/2025 kommer fartyget MSC Opera att erbjuda kryssningar till fem Kanariska öar och vackra Madeira under perioden november 2024 – mars 2025.
Upptäck Kanarieöarna och Madeira från sjösidan och få ut mer av din vintersemester. Fartyget gör anlöp till Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote i Spanien och Madeira i Portugal.

Vi erbjuder ett prisvärt Flyg- och kryssningspaketet. Vid bokning av Flyg- och kryssningspaketet ingår detta i priset:
7-nätters kryssning runt Kanarieöarna, direktflyg tur & retur från Arlanda, Göteborg och Köpenhamn till Teneriffa, handbagage och incheckat bagage på flyget, transfer till och från fartyget, helpension under kryssningen, samtliga skatter och avgifter samt all underhållning och shower ombord.

Boka en prisvärd semester i vinter och upplev Kanarieöarna från ett annat perspektiv.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är en obligatorisk del av totalpriset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.