MSC Yacht Club

En lugn oas

En lugn och elegant oas i myllret

MSC Yacht Club är en avskild del av fartyget, där du kan dra dig tillbaka till lugn och avskildhet när det passar dig. När du reser i MSC Yacht Club är valmöjligheterna extra stora. Precis som alla andra gäster har du alltid tillgång till det enorma utbud av aktiviteter, nöjen och shopping som bara ett stort fartyg kan erbjuda. När du behöver en paus från allt detta och bara vill koppla av i avskildhet, finns klubbens exklusiva lounger och soldäck som är tillgängliga enbart för dig som reser i MSC Yacht Club. 


MSC Yacht Club finns ombord på: 

MSC Divina , MSC FantasiaMSC SplendidaMSC Preziosa , MSC Meraviglia ,  MSC Seaside  och MSC Seaview .

Exklusivt område

Ett avskilt område för total avkoppling

Ett avskilt område för total avkoppling

MSC Yacht Club är kryssningen för dig som vill ha det där lilla extra. Förstklassiga lokaler i en lugn och avskild miljö med eleganta hytter och extraordinär service. Till exempel den eleganta Top Sail Lounge med fantastisk panoramautsikt längst fram i fören, en egen exklusiv restaurang samt One Pool Deck med swimmingpool, bubbelpooler, soldäck och bar.

Butler och conciergereception

Enastående service

Här har du tillgång till service dygnet runt tack vare vår conciergereception och butlerservice som är öppna 24 timmar per dygn. Varje hytt tilldelas en Butler som erbjuder bland annat prioriterad in- och utcheckning, uppackning av dina resväskor, byte av handdukar, skovård och leverans av internationella tidningar varje dag, även till havs! 

Enastående service

Gourmetmat

En gastronomisk resa!

En gastronomisk resa!

MSC Cruises är berömda för den fantastiska maten ombord och gäster i MSC Yacht Club ska naturligtvis erbjudas det allra bästa. Klubben har en avskild och exklusiv restaurang på varje fartyg.


Upptäck Le Palmeraie på MSC Preziosa, Le Muse på MSC Divina, L’Étoile på MSC Fantasia och L'Olivo på MSC Splendida som serverar underbar mat av högsta kvalitet - enbart för gäster i MSC Yacht Club. På menyn finns hälsosamma alternativ, underbart dekadenta läckerheter och allt däremellan. Som gäst i MSC Yacht Club kommer du kunna njuta av förstklassiga måltider när du vill. Till den goda maten ingår naturligtvis högklassiga drycker på alla MSC Yacht Clubs serveringar.

MSC Aurea Spa

Ett paradis för hälsa och avkoppling}

Ett paradis för hälsa och avkoppling

Låt alla sinnen njuta – du har tillgång till mängder av behandlingar för hälsa och avkoppling , bara några steg från din svit. MSC Aurea Spa är en fridfull plats där du kan skämma bort dig själv med ett stort utbud av underbara hälso- och skönhetsbehandlingar, bland annat aromaterapi och balinesisk massage. Som MSC Yacht Club-gäst kan du ta den privata hissen som diskret för dig direkt till spaavdelningen och MSC Yacht Clubs exklusiva privata massage- och behandlingsrum.

Butiker

Exklusiv shopping ombord

MSC Yacht Club erbjuder service utöver det vanliga. Du kan till exempel boka privat shopping när butikerna ombord har stängt för andra gäster - och dessutom få sällskap av din butler! Vill du prova ut exklusiva smycken i din svit i lugn och ro? Det ordnar vi!

Exklusiv shopping ombord

Utflykter

Våra skräddarsydda utflykter

Våra skräddarsydda utflykter

Med MSC Yacht Clubs exklusiva service kan du utforska världen precis så som du själv vill. Våra lösningar är unika. Som medlem av MSC Yacht Club kan du inte bara välja bland alla MSC Cruises populära utflykter och guidade turer, utan även designa dina egna skräddarsydda utflykter och få personliga råd från våra butlers och personalen i conciergereceptionen, så att din upplevelse i varje anlöpningshamn blir precis så som du vill ha den. Upptäck världen på ditt eget sätt med MSC Yacht Club.

MSC Yacht Club - Sviter

Enastående komfort

Enastående komfort

Somna mellan lakan av egyptisk bomull, på en bekväm madrass av memory foam och välj bland ett stort urval av kuddar. Låt vår 24-timmars butlerservice skämma bort dig och njut av läckerheterna från den kostnadsfria minibaren. Titta på TV i din svit och njut av den fantastiska utsikten från ditt panoramafönster eller din balkong. Varje MSC Yacht Club-svit har utformats av de berömda arkitekterna på De Jorio Design International - utmärkta exempel på italiensk design.