HÅLLBARA UTFLYKTER: MSC Protectours

Vad är Protectours?

Vi vill att framtida generationer ska kunna njuta av en vacker värld. Genom att fokusera på miljömässig hållbarhet bidrar PROTECTOURS till att detta viktiga mål uppnås. Alla rundturer består av minst 70 % aktiviteter som inte påverkar miljön – som vandring, cykling eller paddling – medan andra direkt hjälper till att förbättra miljön, t.ex. plantering av träd eller städning av stränder. På det sättet kan du njuta av ursprunglig natur och samtidigt bevara dess skönhet och bidra till en grönare framtid! 

 

Vad är Protectours?

En värld av fantastiska upplevelser

PROTECTOURS ger dig oförglömliga upplevelser i nära kontakt med naturen och lokalsamhällena i olika miljöer runt om i världen.
Lokala guider med kunskap om naturliv eller traditioner tar med dig på snorkling runt korallplateringarna, eller på en safari i fjordarna, ombord på en hybridelektronisk katamaran, och mycket annat.

 

En värld av fantastiska upplevelser

MSC Protectours | MSC Cruises

MSC Cruises och miljön

Oceanerna och haven har alltid utgjort basen för MSC Cruises och vi känner ett stort ansvar för att bevara och skydda dem. Mer än något annat bryr vi oss om den miljö i vilken vi verkar, de gäster som reser med oss, människorna som arbetar för oss, de städer vi anlöper och de samhällen vi besöker. Vårt miljöengagemang gäller också våra aktiviteter på land. PROTECTOURS är inte bara ett sätt att erbjuda gästerna olika miljövänliga utflykter, utan även ett sätt att få våra samarbetspartner på land att ta fram turer som i allt högre grad är inriktade på miljömässig hållbarhet.

Ett exempel är att engångsplast eller andra engångsartiklar inte får användas på dessa turer.

MSC Cruises och miljön


Var finns Protectours?

Njut av en minnesvärd upplevelse i en av följande hamnar