VINTERKRYSSNINGAR 2022-2023

BOKA OCH KRYSSA MED GOTT SJÄLVFÖRTROENDE

FLY DEN GRÅA VINTERN OCH FÖLJ MED PÅ EN OFÖRGLÖMLIG SEMESTER MED MSC CRUISES
 Du kan välja mellan ett stort urval av kryssningar och besöka några av de mest eftertraktade destinationerna under vintern ombord på ett fartyg från MSC Cruises.

 

Under vintern 2022/2023 lanserar MSC Cruises två nya fartyg.
MSC World Europa som tillhör den helt nya fartygsklassen World-class kommer att kryssa i Emiraterna, framtidens kryssningsupplevelse. MSC Seascape som är det andra fartyget i Seaside-EVO-klassen kommer att berika vårt redan starka erbjudande i Karibien.

 

Upplev Medelhavets skönhet och utforska Italien, Frankrike, Spanien, Malta, Marocko, Grekland och Israel.

Förundras av norra Europa och dess fascinerande städer och rika kultur.

Njut av värmen på tropiska breddgrader ombord på en kryssning genom Karibien med besök till vår exklusiva privata ö Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Omfamna den Sydamerikanska kulturen och utforska de vackraste destinationerna i Brasilien, Argentina och Uruguay.

Ge dig av på ett fantastiskt äventyr från Sydafrika, kryssa från Kapstaden till Namibia eller från Durban till Moçambique.

Du kan även bevittna ökenlandskap och fantastiska byggnader i Dubai, Abu Dhabi och Qatar och dyka ner i det turkosa vattnet i Saudiarabien och Röda havet.

 

För att säkerställa en säker och stressfri vinterkryssning kommer du också att dra nytta av vårt Cruise with Confidence-program.

 

Boka nu!

Bokningsvillkor

*Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.