Internet

Håll kontakten med din värld - till havs!

Dela dina speciella ögonblick med familj och vänner medan du kryssar. Du kan koppla upp dig på nätet, skicka e-post till familj, vänner och kollegor och surfa runt i dina sociala medier. Håll dig uppdaterad med det som händer i världen, läs det senaste på nätet och håll kontakten med dem där hemma - en självklar del av det roliga med att åka på semester.
 
Internetuppkopplingen finns tillgänglig 24 timmar om dygnet nästan överallt på fartyget, även i allmänna utrymmen, och kan användas via din smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan också använda datorerna i vårt Internetcafé som är utrustat med fullstora skärmar, tangentbord och skrivare av hög kvalitet. Internetcafét är öppet dygnet runt.
 
Oavsett vilka krav du ställer på din uppkoppling så kan MSC Cruises erbjuda dig det till ett riktigt lågt pris.
 
Boka nu och spara 20% jämfört med ombordpriser!

INTERNETPAKET

INTERNETPAKET

Standard

Standardpaketet innebär begränsad internetanvändning och passar dig som vill hålla dig uppdaterad och komma åt alla sociala nätverk, meddelandeappar, kolla email och surfa på webben. Standard-paketet inkluderar 2 GB i datamängd som kan användas under hela kryssningen och på 2 enheter. Gör du slut på din datamängd innan kryssningen slutar kan du köpa mer MB till ett billigare pris.
 

 

INTERNETPAKET

Premium

Premiumpaketet passar alla familjer och internetanvändare som vill få tillgång till fullständig webbläsning, alla sociala nätverk, meddelandeappar och emailen. Du kan ansluta upp till 4 enheter och datagräns på 4 GB som kan användas under hela kryssningen. Om du gör slut på din MB innan kryssningen slutar kan du köpa mer MB till ett billigare pris.

 

 

INTERNETPAKET

Unlimited

Unlimited paketet är precis vad det heter, obegränsad webbsurfning. Om du vill känna dig friheten att ha obegränsad datasurf och alltid ha e-poståtkomst, social mediaåtkomst, kolla videos på Youtube och använda alla appar så är detta paketet för dig! Paketet kan endast användas på en enhet i taget och inkluderar inte videostreaming (t.ex. Netflix, Amazon Prime Video, Audible, Hulu etc.).