Våra gäster

Introduktion

Varje person är unik

Tusentals gäster åker på livsomvälvande resor med oss varje år – par, äldre, ensamstående föräldrar, storfamiljer, grupper med vänner, yrkesmänniskor som fått resan som belöning för topprestationer – alla är olika men delar ändå en mycket speciell upplevelse. Det beror på att MSC Cruises, mer än någon annan typ av semester, väcker drömmarna till liv. Det är havets lockelse och romantik. Horisonten som ständigt förändras. Gourmetmåltiderna och lyxlivet ombord. Besöken i hamnarna tillhörande världens mest eftertraktade destinationer. MSC Cruises arbetar hårt med att uppfylla alla dina drömmar och vet att alla har sina egna, helt unika önskningar. Därför utarbetar vi varje detalj och alternativ på våra kryssningar noggrant, så att varje ögonblick ska bli oförglömligt och unikt för just dig.
Varje person är unik

Par

På tu man hand

På tu man hand

Blicka ut över havet och den underbart romantiska solnedgången. Upptäck läckra gourmeträtter tillsammans i våra glamorösa specialrestauranger. Utforska spännande och vackra platser med våra skräddarsydda ”romantiska utflykter”. Dansa tätt tillsammans till sent på natten. Umgås i barerna. Överraska varandra med fina gåvor från de eleganta boutiquerna ombord. Träna i gymmet. Njut av balinesisk massage för två. Skäm bort er med ett specialpaket för par, smekmånad, spabehandlingar, lyxiga drycker och läcker mat.

Senior

En underbar resa där du kan njuta av varje ögonblick

En underbar resa där du kan njuta av varje ögonblick

Beundra utsikten från poolen. Sola. Ta ett uppfriskande träningspass i gymmet eller låt varje muskel slappna av med en professionell massagebehandling. Prova viner i gott sällskap. Stampa takten till det stora utbudet av musik och shower i världsklass på våra teatrar i Broadway-stil. Gör en gastronomisk upptäcktsresa medan du färdas till några av världens vackraste destinationer. Njut av vår Medelhavsinspirerade livsstil. På ditt sätt. Varje dag. Vi erbjuder speciella seniorpaket som utformats för att ge dig din drömresa till riktigt förmånliga priser.

Grupper

Grupper

Grupper

Det finns nog inget bättre sätt att fira en vänskap än en kryssning med MSC Cruises. Upplev oförglömliga dagar tillsammans och utforska världens mest eftertraktade destinationer på en av våra flytande städer i MSC:s flotta. Ingen annanstans hittar du så mycket kul på en enda plats, från ultramoderna idrottsanläggningar och det exotiska MSC Aurea Spa till pulserande nattliv! Du har naturligtvis också tillfälle till romantiska stunder på tu man hand i våra eleganta hytter, våra gourmetrestauranger och på de många avskilda däckområdena. Dessutom erbjuder MSC utmärkta skräddarsydda lösningar för att ge din grupp exakt vad ni vill ha.

Incitament

MSC Cruises för företag

Vi har stor erfarenhet av hur möten, evenemang, utställningar, konferenser, produktlanseringar och till och med utbildningar kan ordnas ombord. Våra ultramoderna lyxfartyg ger dig fantastiska möjligheter att göra PR för företag och organisationer, att visa upp ditt varumärke och att stärka lojaliteten bland dina intressenter. Du får tillgång till toppmoderna anläggningar och specialiserade konsulter för kompletta, färdiga lösningar som inkluderar fantastiska idrotts- och fritidsanläggningar, underhållning och gourmetmat. Allt erbjuds med professionell planering och utmärkt service. Så du kan vara säker på att uppfylla dina mål.
MSC Cruises för företag