MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages Play

MSC Grand Voyages är inte bara en enkel kryssning, utan en fantastisk upplevelse, som kommer att ge dig möjligheten att besöka praktfulla platser med rik historia och kultur, i kontakt med natur och lokala traditioner.

En transatlantisk resa mellan kontinenter, från Europa till Amerika, hela vägen till Afrika och Asien

Ta en paus och åk på detta unika och ständigt nya äventyr: låt dig bäras fram av Atlantens strömmar och landa i det glamorösa Florida, via den karibiska övärldens härliga färger. Brasilien och Argentinen, Afrikas kuster, Medelhavets milda klimat, vilda Australien och fascinerande Asien. Chansen att upptäcka fjärran länder är en del av nöjet. Under kryssningen kommer du att ha gott om tid för dig själv och för att koppla av. Låt dig tas om hand av fartygets omtänksamma personal och njut av underhållning, sport och det kulinariska utbudet ombord.  

En MSC Grand Voyages är en present du kan ge dig själv, familj eller vänner. Besök några av världens vackraste städer och lär dig om deras traditioner - utan stress och med den komfort och de förmåner som endast en kryssning kan erbjuda. Att välja att resa till sjöss är nämligen inte bara ett alternativ, det är en livsstil.