SOMMARKRYSSNINGAR 2021

Planera din semester med trygghet

Låt dig inspireras av våra fantastiska kryssningsrutter och tillbringa din nästa sommarsemester till havs!*

 

Utforska Medelhavet och upptäck underverken i Italien, Malta, Spanien och Frankrike med MSC Grandiosa (kryssar redan), MSC Seaside (från 1 maj) och MSC Seashore (från 1 augusti), vårt senaste fartyg. Eller ta en paus vid de vackra grekiska öarna, Kroatien och Montenegro med MSC Orchestra (från 5 juni), MSC Splendida (från 12 juni) och MSC Magnifica (från 20 juni).

 
I norra Europa kryssar MSC Seaview med avresa från Kiel (från 19 juni). 
 

Men det är inte allt: vackra hytter, utmärkt mat, shower i broadway-stil, barnunderhållning, pooler, ett fullt utrustat gym och skönhetsbehandlingar på MSC Aurea Spa, detta och mycket mer väntar på dig ombord.  

Vårt Cruise with Confidence-program tillåter dig att flexibelt omboka upp till 15 dagar före din kryssning och ger dig våra mest omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder tack vare vårt förbättrade protokoll.

Dessutom har vi skapat en MSC Covid Protection Plan (CPP) som kommer skänka dig trygghet före, under och efter kryssningen. Vår CPP inkluderar avbokning samt medicinska och relaterade transportkostnader. Så att du kan njuta av din välförtjänta semester med sann sinnesro. 

 

Vi är övertygade om att vi under de kommande veckorna kommer kunna berika några av dessa rutter ytterligare samt lägga till fler fartyg, fler hamnar och nya destinationer. Vi hänvisar dig till vår webbplats för att regelbundet få de senaste uppdateringarna och vi ser fram emot att du kryssar med oss. 

 

*Kryssningar till slutet av juni 2021 är endast tillgängliga för gäster som är bosatta i Schengenländerna (Belgien, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Estland, Grekland, Spanien, Frankrike, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungern, Malta, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakien, Finland, Sverige och Schweiz) och i Bulgarien, Kroatien och Rumänien. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor och sina hälso- och säkerhetsåtgärderVänligen observera att om du vill gå iland under din kryssning kan du enbart göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter.

 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.