Agadir

Agadir Cruise
Det moderna resultatet av tusen år av tradition
Agadir var, av allt att döma, en unik hamn i Atlanten innan den totalförstördes i den hemska jordbävningen år 1960. Jordbävningen var en särskilt traumatisk upplevelse då landet endast hade varit självständigt i fyra år. Återuppbyggnaden visade dock det moderna Marocko från sin bästa sida och efter ett halvt århundrade är resultatet mycket imponerande.

På din kryssning till Marocko kan du beundra park- och trädgårdsstråken som går igenom hotell- och bostadsområdena. Den fantastiska stranden är oinskränkt av höghus i spansk kuststil. Centrala Agadir är en exotisk kryssningsutflykt: området är centrerat på korsningen mellan Boulevard Hassan II, Avenue Prince Moulay Abdallah och Avenue du Prince Sidi Mohammed.

Stadskärnan byggdes om i 1960-talets ”modernistiska” stil och har allt man kan förvänta sig: kontorsbyggnader, postkontor, stadshus (Hôtel de Ville), saluhall och banker. Agadirs strand är storslagen: vidder av fin sand som sträcker sig över ett imponerande avstånd till söder om staden och som sopas varje morgon och patrulleras

Cruises from / to Agadir in 2024

Excursions & Activities Agadir

  • Filtrera efter
  • Kategori
    • Välj kategori
  • Rensa filter
  • Sortera efter
  • Tidslängd

Filtrera efter

Filter

Stäng

Sortera efter tid

Rensa filter

Alla utflykter är beroende av tillgänglighet. Logga in för att se vilka utflykter som finns tillgänliga för din kryssning.

Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera vårt stora utbud av utflykter för att passa alla möjliga intresseområden, för att göra din semesterkryssning till en oförglömlig upplevelse. Vissa turer och utflykter kan vara tillgängliga redan vid ombordstigning, andra vid dagar i land, medan dagar till havs kan aktiviteter avnjutas ombord.