MSC Voyagers Club

Planning to sail with us soon? Click here to find out more about our enhanced Health & Safety measures and our new, even safer onboard experience.

Vad är MSC Voyagers Club?

MSC Voyagers Club är ett lojalitetsprogram för MSC Cruises gäster. Det är MSC Cruises sätt att belöna sina mest lojala kunder.
 
 

Varför borde jag gå med i MSC Voyagers Club?

Därför att det är kostnadsfritt och enkelt att gå med! Att vara medlem i MSC Voyagers Club är ett fantastiskt sätt för kryssningsälskare att uppleva livet ombord och i land. Det ger tillgång till många privilegier och extratjänster. Ju mer du kryssar med MSC, desto mer privilegier kommer ni att få tillgång till.


Hur kan jag gå med i MSC Voyagers Club?

Medlemskapet är öppet för alla som har åkt på minst en kryssning med MSC sedan 2006 eller som har en bekräftad bokning med MSC. Du kan anmäla dig:
Innan ombordstigning: genom att fylla i blanketten “Bli medlem” som återfinns på MSC Voyagers Club eller klicka på länken i bokningsbekräftelsen, eller länken på e-biljetten som skickas ut så snart bokningen bekräftats. Det är också möjligt att anmäla sig under incheckningen online. 

 

Ombord: genom att fylla i prenumerationsblanketten som finns i receptionen/kundtjänst och/eller vid MSC Voyagers Clubs informationstavla. 

 

Efter kryssningen: genom att fylla i blanketten “Bli medlem” som återfinns på MSC Voyagers Club.
 

Jag är under 18 år; kan jag anmäla mig till MSC Voyagers Club?

Ja, medlemskap i MSC Voyagers Club är öppen för alla åldrar. En minderårig kan dock endast anmälas av en förälder eller vårdnadshavare.

Se villkoren för MSC Voyagers Club för mer information.

Vilka nivåer av medlemskap finns i MSC Voyagers Club?

Det finns fem medlemskapsnivåer:

  • Welcome: en bekräftad bokning
  • Classic: från 1 till 2.199 poäng
  • Silver: från 2.200 till 4.299 poäng
  • Gold: från 4.300 till 9.999 poäng
  • Diamond: 10.000 poäng och mer

 

Varje gång du reser med oss tjänar du poäng och i takt med att poängen blir fler blir även dina förmåner fler och din status högre. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer när du bokar för att försäkra dig om dina förmåner!

 

 

 

UPPLEVELSE

Kryssning under
6 dagar / 5 nätter

Kryssning från
6 till 10 dagar /
5 till 9 nätter

Kryssningar mer än
10 dagar - 9nätter

Bella 200 poäng 500 poäng 700 poäng
Fantastica 400 poäng 700 poäng 1000 poäng
Aurea 600 poäng 1000 poäng 1500 poäng
MSC Yacht Club 800 poäng 1500 poäng 2000 poäng

 

Tjänster ombord som förskottsbetalas före kryssningen

Du tjänar 100 poäng för varje 150 €/$ i inköp som görs före kryssningen för MSC-paket och -tjänster som inkluderas i den bokade kryssningen

Utgifter ombord: Du tjänar 100 poäng för varje 150 €/$ som spenderas ombord, med undantag för kasinoutgifter. Poäng för utgifter ombord (inklusive inköpta kryssningskrediter före bordning) kommer endast tilldelas den MSC Voyagers Club-kortinnehavare som erlägger den slutliga betalningen.

 Alla poäng krediteras medlemens konto efter att kryssningen är klar. Se villkoren för MSC Voyagers Club för mer information.

 

 

 
 

Var/när får jag mitt medlemskort i MSC Voyagers Club?

Ditt medlemskap är kopplat till ditt namn och personnummer. Under kryssningen så är ditt medlemskap registrerat på ditt kryssningkort som du får på kryssningens första dag. Kryssningskortet är nyckeln till din hytt och även betalningsmetod ombord. Varje gäst får ett kryssningskort.
 
Se villkoren för MSC Voyagers Club för mer information.
 

Vad för slags privilegier får man tillgång till på de olika nivåerna av MSC Voyagers Club?

Medlemmar i MSC Voyagers Club får tillgång till en rad olika privilegier före, under och efter kryssningen. Du hittar hela listan över alla privilegier här!