Boka med en MSC-konsult

Sommarens bästa kryssningar till Mykonos, Santorini och fjärran

Ett dopp i det blå genom fyra mytomspunna resor i östra Medelhavet 

I sommar kan du fly från det vanliga och segla på myternas vågor med fyra imponerande kryssningar i östra Medelhavet. Följ de gamla episka seglarnas rutter och beundra underverken på de grekiska öarna Mykonos och Santorini tillsammans med Italien, Kroatien, Turkiet, Cypern, Malta och Israel med 7-nättersturer runt det majestätiska Medelhavet. Låt dig hänföras av den lyxiga gästfriheten ombord på MSC Armonia, MSC Divina, MSC Musica eller MSC Sinfonia och segla in i en värld av soldränkta stränder och antika städer.


Kryssningar till Mykonos

Dessa fyra kryssningar ger gästerna möjlighet att tillbringa en hel dag och natt på den förtrollande ön Mykonos. Med dussintals vackra stränder och festpalats samt ett otroligt kulturarv erbjuder ön oändliga äventyr, nöjen och avkoppling.

Mykonos har ett otroligt utbud av utflykter att erbjuda, från den livliga gamla staden Hora till den charmiga byn Ano Mera. Festa hela natten eller avslöja det förflutnas mysterier och förundras över antika ruiner på den närliggande ön Delos.

 

Kryssningar till Mykonos

Mykonos Summer 2023 Cruises

Kryssningar till Santorini

Våga sedan ta dig över det kristallklara havet till det lika idylliska Santorini. Med en ännu längre förtöjning finns det gott om tid att njuta av öns extraordinära vulkaniska landskap, de kubiska husen uppe på klipporna och kyrkor med blå kupoler.

Här finns gamla arkeologiska platser som den minoiska bosättningen Akrotiri, bad i varma källor vid Palea Kameni och fantastiska vingårdar, och utöver detta finns gott om förtrollande sevärdheter att se. Ta en tender från fartyget till öns vackraste by Oia för att utforska butiker, kaféer och njuta av utsökta vyer.

 

Kryssningar till Santorini

Santorini Summer cruises

Fyra resor med mycket mer att upptäcka bortom Mykonos och Santorini

Det finns mycket mer  att upptäcka utöver Santorini och Mykonos. Med samma MSC-kryssning kan du upptäcka några av de bästa destinationerna i Italien, Kroatien, Montenegro, Turkiet och Israel.

Boka din kryssning idag

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.