Boka en 10-nätters kryssning med MSC MAGNIFICA

MSC Magnifica kommer att återuppta sin kryssningsverksamhet i Medelhavet med en 10-nätters kryssning från och med den 19 oktober 2020. MSC Magnifica kommer att resa över både västra och östra Medelhavet med anrop till Genua, Livorno, Civitavecchia och Messina i Italien, i Katakolon (Olympia) och Pireus (Aten) i Grekland och i Valletta på Malta.

För att upptäcka de mest eftertraktade destinationerna till en fördelaktig pris finns ett urval av 3 utflykter * tillgängliga för 1 000 SEK. För att välja detta utflyktspaket, se till att du väljer priset "Welcome Back With Excursions" när du bokar din kryssning.

Under kryssningen är din hälsa och säkerhet vår största prioritet för att säkerställa att du kan fortsätta att dela din passion för kryssningar och havet***. Före din kryssning kan du lägga till en COVID Protection Plan ** (CPP) för endast 18 € per passagerare per kryssning så att du kan njuta av din kryssning i total harmoni. Spädbarn mellan 0-1 år täcks av försäkringen utan extra kostnad.

* För att garantera den högsta standarden för hälsa och säkerhet i land såväl som ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av våra MSC Cruises egna utflykter.

Gäster kan även boka ytterligare utflykter ombord. Vi kommer att erbjuda passagerare som fick sin kryssning inställd mellan 16 augusti till 31 oktober eller som har fått en voucher på grund av avbokning, upp till 3 gratis strandutflykter beroende på vilken hyttkategori som bokas på nya MSC Grandiosa, ta reda på mer här.

** För att säkerställa att du kan resa i harmoni under din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster har en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller ha kontakt med valfritt försäkringsbolag.

Observera att om du har bokat en kryssning med MSC Cruises som avgår den 31 oktober 2020 eller senare och inte redan har gjort anspråk på en future cruise credit, kan du överföra din bokning till MSC Magnifica.

Mer information finns i våra policyer för kompensationspaket här.

 

Observera att gäster som reser från* länder som anses vara "hög risk" av European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) måste ta ett RT-PCR-svabbtest inom 72 timmar före fartygets avgång. Testresultaten måste presenteras vid terminalen före start. Listan över länder med hög risk baserat på riktlinjerna från European Center for Disease Prevention and Control giltiga för kryssningar 2020, finns HÄR. Testresultaten måste visas upp i terminalen före ombordstigning, en papperskopia måste vara utskriven för att kunna lämnas in i terminalen. Gäster över 65 år eller med allvarliga hälsotillstånd uppmanas att rådfråga en läkare eller lokal hälsovårdsmyndighet för vägledning innan de reser. Viktigt att notera att testet inte krävs för passagerare under 6 år.