help
phone_white Boka med en MSC-konsult
Cruises from New York | MSC Cruises

Alla stora reseäventyr börjar i New York

KASTA LOSS FRÅN NEW YORK OCH UTFORSKA KARIBIEN, BERMUDA, NEW ENGLAND & KANADA

 

Besök "the Big Apple" och kryssa sedan från New York ombord på MSC Meraviglia till det varma Karibien och Bermuda, eller till det fascinerande New England och Kanada.
MSC tar hand om allt, inklusive boende på hotell, utflykter i "the Big Apple" och transfer till fartyget.
Allt du behöver göra är att avnjuta denna otroliga kryssningsreseupplevelse som du alltid har drömt om.

UPPLEV NEW YORK UNDER 3 DAGAR INNAN DIN KRYSSNING

Inte en blixtvisit! Smaken av "the Big Apple" sitter kvar i 3 dagar!

Om du planerar en kryssning till Bahamas, Bermuda, Kanada och New England, passa på att göra din resa extra speciell genom att stanna i ytterligare 3 nätter på hotell i New York!

 

Vi tar hand om alla detaljer, från hotellbokning till transfer till kryssningsfartyget. Personal från MSC Cruises finns tillgänglig på hotellet för att för att ge dig information för att göra din tid i New York så fantastisk som möjligt.

Cruises from New York | MSC Cruises

HOTELL & KRYSSNINGSPAKET I NEW YORK

Att bo på ett 4-stjärnigt hotell är ett perfekt upplägg för att slappna av och ladda upp batterierna, innan det är dags att åka på själva kryssningen, så du är redo att avnjuta kryssningen till fullo från sekunden du kliver ombord. Utöver allt detta så ger dig 3-nätters hotellvistelse massor av tid till att utforska och uppleva staden, och för att se till att du kan göra detta på smidigast sätt, är en utflykt inkluderad i priset.

 

Avnjut New York med hjälp av våra professionella guider. Den inkluderade utflykten ger dig möjligheten att besöka några av New Yorks viktigaste landmärken. Du får uppleva känslan och vibbarna i de olika områdena och lanmärkena på Manhattan och utforsta de tusentals aspekterna av "the Big Apple".

 

Läs igenom vår sida med Vanliga frågor och svar, för mer information.

VÄLJ BLAND DE BÄSTA KRYSSNINGSDESTINATIONERNA FRÅN NEW YORK

Upptäck Bahamas, Bermuda, New England & Kanada under en av våra 6 till 12-nätters kryssningar.

KARIBIEN

NEW YORK, PORT CANAVERAL (ORLANDOS NÖJESPARKER), NASSAU - BAHAMAS, OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

 

Utgå från New York för din 7 eller 8-nätters kryssning till det vackra Bahamas. Börja ditt äventyr i Port Canaveral (Orlando) och njut av Orlandos kända nöjesparker innan du seglar vidare till Nassau, Bahamas fantastiska huvudstad. Här kan du avnjuta en dag på otroliga solkyssta stränder som Cable Beach, Paradise Beach eller den exklusiva Blue Lagoon Island. Förvänta dig det bästa från dina äventyr till havs på vår privata paradisö, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

Vill du uppleva Ocean Cay MSC Marine Reserve? Med vår Virtuella 360° tour kan du utforska våra vita stränder som om du vore på plats!

KARIBIEN

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

KARIBIEN & BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA, MIAMI, OCEAN CAY MARINE RESERVE, NASSAU - BAHAMAS

 

Utöver det magnifika Bahamas, har du möjlighet att lägga till en upplevelse i Bermuda till din fantastiska kryssningsresa. Avnjut det absolut bästa under din Bermuda-kryssning med tre nätter på King's Wharf. Besök städerna Hamilton och St. George, som är med på UNESCOs världsarvslista.

På St. George kan du besöka Kungstorget med dess Stadshus. Norr om staden har du möjlighet att besöka den "Ofärdiga kyrkan", som påminner om skelettet av en gotisk katedral. Från St. George kan du åka till Cooper's Island, ett område med vild charm som öppnades upp för offentligheten år 1995, när den amerikanska marinen lämnade ön.

KARIBIEN & BERMUDA

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA

 

Utgå från New York och åk på en kryssning till Bermuda. Med tre dagar på King's Wharf, kan du utforska Bermudas gömda skatter i all dess skönhet. Från UNESCO-världsarvsplatserna Hamilton och St. George till Cooper's Island och fantastiska havsområden, är denna rutt ditt bästa val för att upptäcka Bermuda i sin helhet.

 

Med våra utflykter kan du välja att utforska Bermuda på lite mer unika sätt, som med kajak, eller på en Segway.

BERMUDA

Bermuda cruises | MSC Cruises

BOKA NU

Vanliga frågor och svar

UTFLYKTER I NEW YORK

- Vad innehåller utflyktspaketet i New York City?

Paketet innehåller 5 timmars rundtur på Manhattan med start från hotellet som slutar vid Brooklyn Cruise Terminal. Denna rundtur ger en heltäckande bild av de olika stadsdelarna och landmärkena på Manhattan, upptäck "the Big Apple" med hjälp av vår professionella reseguide.

BOENDE I NEW YORK

- Vilket hotell inkluderas i min bokning?

Ditt paket inkluderar hotell och frukost på ett av följande hotell:

 

  • Riu Hotel New York
  • Hotel Riu Plaza Manhattan
  • Hotel Riu Plaza Times Square
  • Park Central Hotel

BOKNINGSVILLKOR

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.