BLACK FRIDAY 2024

Letar du efter attraktiva erbjudanden i Black Friday-stil? Då har du kommit rätt!

Black Friday är inte den enda chansen att ta del av fantastiska kryssningserbjudanden. Med MSC Cruises kan du dra nytta av oslagbara erbjudanden under hela året!

 

På den här sidan kan du upptäcka ett exklusivt urval av våra bästa kryssningserbjudanden och sista minuten-erbjudanden. Vill du alltid vara uppdaterad om våra fantastiska erbjudanden.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och missa inte våra kryssningserbjudanden!

UPPTÄCK VÅRA KRYSSNINGSERBJUDANDEN

Din drömkryssning är redo att bokas på vår hemsida, endast ett par steg bort! Nyttja våra kryssningserbjudanden och sista minuten-erbjudanden och börja planera din nästa semesterkryssning.

VANLIGA FRÅGOR: BLACK FRIDAY 2024

När är Black Friday 2024?

Black Friday 2024 infaller den 29 november. Är du nyfiken på att upptäcka vad MSC Cruises har på gång för dig nästa Black Friday? Håll utkik efter fler uppdateringar inför MSC Cruises Black Friday-kryssningserbjudanden!

Hur länge pågår Black Friday?

Black Friday 2024 infaller den 29 november men MSC Cruises Black Friday börjar några dagar tidigare och pågår längre, vilket ger dig ännu fler möjligheter att boka din nästa kryssning till ett oslagbart pris!

Vad är Black Friday?

Black Friday är en årlig global shoppingdag som är känd för sina otroliga erbjudanden och rabatter. För MSC Cruises är Black Friday det perfekta tillfället att boka din drömkryssning till ett rabatterat pris, med exklusiva erbjudanden och kampanjer.

Varför kallas Black Friday för Black Friday?

Ursprunget till "Black Friday" är fortfarande osäkert, men en av de mest populära teorierna föreslår att "Black Friday" får sitt namn från idén att återförsäljarnas försäljning under denna tid hjälper till att flytta sina finansiella huvudböcker från "rött" (förlust) till "svart" (vinst). Trots sitt namn ger MSC Cruises Black Friday världens livfulla färger till dina fingertoppar.

Är Black Friday ett bra tillfälle att boka en kryssning?

Ja, Black Friday är en bra tid att boka din nästa kryssningssemester. Under Black Friday erbjuder MSC Cruises lockande kryssningserbjudanden! Missa inte möjligheten att göra otroliga besparingar och ge dig ut på en oförglömlig resa med MSC:s Black Friday-kryssningserbjudanden!