Flottans anläggningar

Flottans anläggningar

Flottans anläggningar

MSC Splendida
Här finner du lyxiga sviter och breda, rymliga däck som badar i solljus. Med sin exklusiva MSC Yacht Club är MSC Splendida ett nytt kapitel för MSC Cruises resenärer.
Upptäck mer

MSC Fantasia
MSC Fantasia är ett mästerverk i sann italiensk stil: avancerad teknologi i kombination med elegans och exklusiv service.
Upptäck mer

MSC Magnifica
Gör dig beredd att uppleva en helt ny nivå av lyx på det här överdådigt praktfulla fartyget.
Upptäck mer

MSC Poesia
På MSC Poesia får du uppleva banbrytande teknologi, elegant design, spännande underhållning och lockande gourmetmat i perfekt samspel.
Upptäck mer

MSC Musica
Du kommer att känna musiken från första stund ombord på MSC Musica. Här kombineras smakfull design och elegans med glamorösa underhållningslokaler. Gäster från världens alla hörn samlas för att njuta av den kosmopolitiska atmosfären, fritidsanläggningarna och de läckra italienska och internationella gourmeträtterna.
Upptäck mer

MSC Orchestra
På MSC Orchestra fungerar allt i harmoni för att ge dig en verkligt enastående upplevelse. Uppmärksamhet på detaljer, gästfrihet i medelhavsstil, läcker italiensk mat gör fartyget perfekt för en bekymmersfri semester till havs.
Upptäck mer

MSC Lirica
Precis som italiensk musik, beundras MSC Cruises utmärkande stil världen över. Med sin eleganta design och stämning är MSC Lirica ett perfekt exempel på rederiets djupt rotade tradition av gästfrihet.
Upptäck mer

MSC Opera
De vackra träsniderierna, marmorgolven, de fina tygerna och panoramafönstren med sin dramatiska havsutsikt gör MSC Opera till en perfekt miljö för en multikulturell kryssningsupplevelse. Här kan du njuta av delikat italiensk och internationell mat tillsammans med anläggningar i toppklass för avkoppling och fritid.
Upptäck mer

MSC Sinfonia
MSC Sinfonia är ett fartyg som bjuder på många överraskningar med sitt breda utbud av anläggningar och sina moderna interiörer. Vår ytterst välkvalificerade personal och den femstjärniga maten i kombination med det stora utbudet av fitnessanläggningar och spabehandlingar gör resan perfekt.
Upptäck mer

MSC Armonia
Upptäck spännande nya platser, besök fornlämningar som ekar av historiens vingslag, shoppa bland folkvimlet och bli bortskämd som om du var den enda gästen ombord. Med MSC Armonia är allt möjligt.
Upptäck mer