UPPTÄCK DET BÄSTA AV MSC CRUISES, MED ALLA DE FÖRDELAR DU ÄR VAN VID.

Upptäck våra kryssningar så garanterar vi de förmåner som du är van vid.

Nu introducerar vi vårt nya exklusiva Status Match program för alla flitiga resenärer. Om du är medlem i ett lojalitetsprogram hos annat kryssningsföretag eller någon hotellkedja så kan du nu gå med i MSC Voyagers Club gratis, vilket ger dig 5% rabatt på alla dina bokningar, och du får desutom kliva in på en motsvarande medlemsnivå.*


Dra nytta av vårt nya program för att upptäcka världen med MSC Cruises med alla de förmåner som du är van vid:

  • 5% rabatt på alla kryssningar, när som helst, var som helst
  • Spara 5%-15% extra på utvalda Voyages Selection-avgångar
  • Gratis medlemskap i MSC Voyagers Club


* Detta program gäller endast lojalitetsprogram hos andra kryssningsföretag, hotell och resebyråer. Det gäller alltså INTE flygbolagens lojalitetsprogram eller förmånskort.


 

ALDRIG REST MED MSC FÖRUT?
Om du aldrig rest med MSC Cruises så är MSC Status Match det perfekta sättet att testa oss! Fyll i formuläret och börja ta del av alla dina förmåner. 


För att behandla din ansökan behöver vi få in ditt medlemsnummer, foto av medlemskort eller annat medlemsbevis och vilket datum du blev medlem i det lojalitetsprogram som ska matchas.


FYLL I DETTA FORMULÄR
Detta formulär används av dig som aldrig tidigare har kryssat med MSC Cruises.

 

REDAN MEDLEM ELLER REST MED MSC TIDIGARE?
Om du rest eller bokat en kryssning med MSC Cruises eller om du redan är medlem i MSC Voyagers Club, ber vi dig följa dessa tre steg:


  1. Ta fram ditt medlemsnummer, foto av medlemskort eller annat medlemsbevis och vilket datum du gick med i det lojalitetsprogram som ska matchas.
  2. Fyll i och skicka in registreringsformuläret nedan (samtliga fält är obligatoriska)
  3. MSC Voyagers Club-teamet kommer att kontakta dig med information om din nya lojalitetsstatus.


FYLL I DETTA FORMULÄR
Detta formulär används av dig som redan kryssat med MSC Cruises eller är medlem i MSC Voyagers Club.


ALLMÄNNA VILLKOR
*Detta program gäller endast lojalitetsprogram hos andra kryssningsföretag och utvalda internationella hotellkedjor. Det gäller alltså INTE flygbolagens lojalitetsprogram eller förmånskort. 


Matchningen utförs genom att vi jämför medlemsnivån och de förmåner som garanteras i det externa resebolagets lojalitetsprogram med de förmåner som erbjuds medlemmar i MSC Voyagers Club. Denna matchning kommer att utföras av MSC Cruises utifrån objektiva kriterier och kan bara göras en gång per person.


Du kan registera dig till Status Match genom att fullfölja onlineformuläret som finns tillgängligt på msccruises.com. Vänligen notera att det inte är möjligt att registrera dig under en pågående kryssning. Personer under 18 år kan inte registrera sig för Status Match. Matchningen kan ta 7 arbetsdagar. 


Gäster får sitt fysiska medlemskort när de kommit ombord för sin första kryssning med MSC Cruises. MSC Voyagers Club poäng kan inte kombineras med de poäng medlemmen har i lojalitetsprogram eller förmånskort från andra kryssningsbolag. Om en gäst är med i flera lojalitetsprogram hos olika researrangörer, måste denne välja vilket medlemskap som ska matchas. MSC Cruises förbehåller sig rätten att neka Status Match-förfrågningar utan rättsliga konsekvenser samt rätten att stoppa detta program när som helst. Anställda hos MSC Cruises får inte delta i Status Match-programmet.