Future Cruise Programme | MSC Cruises

MSC FUTURE CRUISE PROGRAMME

Boka din nästa kryssning ombord och ta del av exklusiva förmåner


Fem anledningar att inte missa vårt bästa erbjudande ombord

 

  • Boka nu och välj senare: Med det nya Open Booking-programmet har du upp till ett år på dig att bestämma destination och resedatum.
  • Reducerad deposition: Säkra din bokning med en deposition så låg som 100 € per person.
  • Upp till 200 € ombordkredit per hytt, baserat på hyttkategori och kryssningens längd.
  • Bästa pris-garanti
  • Dubbla MSC Voyagers Club-poäng: MSC Voyagers Club-medlemmar tjänar dubbla poäng på sitt MSC Voyagers Club-kort* när de bokar ombord.

*Poängen kommer att tilldelas i slutet av den framtida kryssningen baserat på köpta upplevelser och exkluderar ombordkostnader.

 

För att boka din kommande kryssningssemester, kontakta våra Future Cruise-experter på Future Cruise-kontoret ombord.

LÄS MER OM MSC Future Cruise-program

PLANERA DIN NÄSTA KRYSSNING MEDAN DU ÄR OMBORD

 

Med vårt Future Cruise-program börjar din nästa kryssningssemester innan din nuvarande tar slut.
Med ett dedikerat team av MSC Cruises experter ombord på varje fartyg skräddarsyr vi det bästa erbjudandet efter dina önskemål, och du får exklusiva förmåner.
Oavsett om du längtar efter pulserande städer, tropiska öar eller antika kulturella underverk är bokningen av din framtida kryssning sömlös och skräddarsydd, så att du kan säkra din drömresa innan du ens har packat ihop för att åka hem.

PLANERA DIN NÄSTA KRYSSNING MEDAN DU ÄR OMBORD

Future Cruise Programme | MSC Cruises

HUR MAN BOKAR MED FUTURE CRUISE-PROGRAMMET

Besök Future Cruise-kontoret ombord för att boka din kommande kryssning och dra nytta av de otroliga förmåner som Future Cruise-programmet erbjuder. Våra engagerade Future Cruise-experter ger dig all information du behöver och guidar dig genom bokningen. Observera att dessa förmåner endast är tillgängliga för bokningar som görs ombord.

HUR MAN BOKAR MED FUTURE CRUISE-PROGRAMMET

Future Cruise Program | MSC Cruises

Vanliga frågor

Vad är MSC Future Cruise-programmet?

MSC Future Cruise-programmet är en exklusiv tjänst ombord för gäster som för närvarande kryssar med MSC Cruises. Det gör att du kan planera och boka din nästa kryssning medan du fortfarande är på din nuvarande kryssning.

Hur uppfyller jag kraven för Future Cruise-programmet?

För att kunna delta i MSC Future Cruise Program behöver du helt enkelt bara vara gäst på en av våra kryssningar. Med det här programmet kan du planera och boka din nästa kryssning medan du fortfarande är ombord på din nuvarande kryssning. Alla gäster har möjlighet att delta och kan besöka Future Cruise-kontoret på fartyget för att få den information och hjälp som behövs för att göra en bokning.

Hur bokar jag en Future Cruise ombord?

Det är enkelt! Besök Future Cruise-kontoret ombord, så hjälper våra engagerade Future Cruise-experter dig. De ger dig all information du behöver, guidar dig genom bokningsprocessen och ser till att du får alla de exklusiva förmånerna i MSC Future Cruise-programmet.

Vilka är fördelarna med att boka genom MSC Future Cruise-programmet?

När du bokar ombord får du exklusiva förmåner, inklusive en bästa prisgaranti och flexibilitet, ett lågt depositionskrav, upp till 200 € ombordkredit per hytt och dubbla MSC Voyagers Club poäng. Dessa förmåner är utformade för att förbättra din upplevelse av MSC Cruises och ge mervärde för dina framtida resor.

Vad är MSC Cruises Open Booking-program?

Open Booking-programmet är en speciell möjlighet för dig att reservera en framtida kryssning när du befinner dig ombord på någon av våra MSC-kryssningar. Med det här programmet kan du säkra din nästa kryssningssemester utan att behöva välja fartyg och avresedatum vid bokningstillfället.

Vilka är de viktigaste fördelarna med Open Booking-programmet?

Open Booking-programmet erbjuder flera fördelar:

  • Flexibilitet: Du har upp till ett år på dig att välja ett specifikt fartyg och avresedatum från det datum du skapar den öppna bokningen
  • Du kan planera din framtida kryssning utan att behöva binda dig till specifika datum.
  • Ombordkredit: Få ombordkredit baserat på när du omvandlar din öppna bokning, kryssningens längd och din valda hyttkategori.
  • Reducerad deposition

Hur reserverar jag en Open Booking?

Du kan reservera en öppen bokning när du är ombord på en MSC-kryssning genom att betala en icke återbetalningsbar deposition på 100 € per person. Du har sedan ett år på dig från datumet för skapandet att välja fartyg och avresedatum för din framtida kryssning.

Kan Open Booking-reservationer kombineras med andra erbjudanden?

Open Booking-reservationer kan i allmänhet kombineras med de flesta lokala erbjudanden och MSC Voyagers Club-rabatter, med vissa undantag som vissa kampanjer och rabatterade priser.

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Vänligen klicka här för att läsa de fullständiga villkoren