Gå med i #SuperCoralPlay för att skydda våra korallrev

På MSC Cruises brinner vi för hållbarhet och arbetar ständigt för att bevara och odla ekosystemen omkring oss. Därför är vi stolta över att introducera #SuperCoralPlay, vår kampanj för att öka medvetenheten och vidta åtgärder för att skydda och odla korallrev. I samarbete med Miami Super Bowl Host Committee och 54 NFL-spelare och influencers, inklusive namn som Larry Fitzgerald och Mark Sanchez uppmuntrar vi till att göra ditt "spel" - en enkel insats för att minska negativa effekter på miljön. 

Visste du att häpnadsväckande 70 till 90% av korallerna riskerar att dö ut 2050?

 
Vi arbetar med MSC Foundation, en privat ideell organisation som stöder oss med vårt bevarande- och humanitära arbete vid Ocean Cay MSC Marine Reserve på Bahamas, och vi arbetar outtröttligt för att skydda och bevara ekosystemet. Ocean Cay är inte bara vår privata ö som är uteslutande reserverad för gäster utan ett blomstrande marint reservat för korallarter. "Super Corals" som vårt forskar-team har upptäckt kan överleva extrema händelser i havet och andra effekter i vatttnet. Tillsammans kan vi återställa korallrev och förbättra dess tolerans mot framtida miljöförändringar.     

Hur kan du hjälpa? - Genom att göra ett #SuperCoralPlay. Från att engagera dig i strandstädningar eller genom att återvända påsar när du handlar, bara detta är 15 "spel" eller poäng, genom att göra ditt #SuperCoralPlay kan du hjälpa till att bevara dyrbara koraller. När du väl gjort ditt spel, dela det i sociala medier med en video eller använd det officiella kampanjfiltret och tagga #SuperCoralPlay och utmana två vänner. För att visa ytterligare stöd kan boende i USA köpa ett specialdesignat Super Coral Play-armband, för varje sålt armband planterar MSC Cruises en Super Coral vid Ocean Cay utanför Miamis kust. Du kan också donera direkt till forskningen, oavsett vad du väljer är du med och hjälper #SuperCoralPlay-rörelsen för att rädda döende korallrev och marina liv över hela världen.