MSC Yacht Club, private luxury|MSC Cruises

AVSKILD LYX:
VID STRANDEN MED MSC YACHT CLUB

Maj 2024

Skäm bort dig själv med den lugna exklusiviteten av en dag på MSC Yacht Club Ocean House Beach. Från det ögonblick du kliver av fartyget på MSC Cruises privata karibiska ö Ocean Cay MSC Marine Reserve, tar vi dig med exklusiva transporter som går hela dagen till en lugn och undangömd pärla för den ultimata strandresan.

 

Denna hisnande vackra fristad är exklusivt reserverad för MSC Yacht Clubs gäster och får inte missas.

 

MSC Yacht Club Ocean House Beach ligger diskret inbäddat på öns nordvästra kust och erbjuder en unik tillflyktsort från det vanliga, som en spegelbild av MSC Yacht Club till havs. Medan kristallklart vatten försiktigt skvalpar längs sanden kan du njuta av en privat strandupplevelse som ingen annan. Oavsett om det är den diskreta butlern som ger dig en lyxig strandhandduk vid ankomsten eller den utsökta lunchen som serveras i Ocean Cay House Restaurant, lovar vi att du ska få uppleva ren lyx, omgiven av den spektakulära prakten på en extraordinär destination.

 

Njut av solen på en skön solstol eller titta på vågorna från din egen cabana med havsutsikt eller Yacht Club Cabana vid stranden som rymmer upp till sex personer. En butler står till tjänst för att tillgodose alla dina önskemål och se till att du blir uppfriskad med läckra drycker, kallt vatten, färsk frukt och lugnande ansiktshanddukar under hela dagen. Om du vill ta en simtur finns snorkelutrustning och flytande strandmattor till hands för dig att använda. Sätt dig tillrätta i denna underbara miljö i världsklass och njut av de exceptionella bekvämligheterna.

 

Det är möjligt att njuta av samma lyxiga bekvämligheter på MSC Yacht Club på Sir Bani Yas Island i Abu Dhabi. Här hittar du premiumsängar för avkoppling, en särskild transporttjänst för att underlätta och en barbeque-lunch och barservering för njutning - allt en del av den exklusiva upplevelsen.

 

Oavsett om Bahamas eller Emiraten tilltalar mer, välj att doppa tårna i denna ultimata smak av lyx idag. Paradiset väntar på att få välkomna dig.