Status Match  - benefits | MSC Cruises

Status Match-program

Din lojalitetsnivå matchad. Dina förmåner bibehållna.

Är du lojalitetsmedlem hos ett annat kryssningsrederi, hotell eller researrangör? I så fall är det dags att upptäcka vårt MSC Cruises Status Match-program, som gör det enkelt att ta med dig dina intjänade förmåner från ett annat lojalitetsprogram och omedelbart njuta av jämförbara (eller ännu bättre) förmåner på dina framtida MSC Cruises-seglingar.

Anmälan är gratis och enkel. Skicka bara in din förfrågan om Statusmatchning genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig när du har blivit godkänd och matchad till din nya MSC Voyagers Club-lojalitetsnivå. När du har godkänts kvalificerar du dig direkt för 5% rabatt på framtida MSC Cruises-seglingar, där du också får rabatter ombord för foton, Wi-Fi och spatjänster, gratis gåvor och andra värdefulla besparingar. När du kryssar med MSC Cruises får du omedelbart alla de förmåner du är van vid och mer därtill.

 

MSC Status Match Villkor


Personuppgifter

Adress

loader

Nuvarande lojalitetskort

*Bifoga en skannad kopia eller skärmdump av ditt nuvarande externa lojalitetskort.

Filformat som accepteras är doc, docx och pdf. Maximal filstorlek är 4 MB. En unik e-postadress krävs och när ansökan har bekräftats kommer du att få ett meddelande till den angivna e-postadressen med ett MSC Voyagers Club-kortnummer.

Om du redan är medlem i MSC Voyagers Club anger du ditt fullständiga namn som du gjorde under registreringsprocessen för MSC Voyagers Club.
 
Genom att klicka på bekräfta godkänner du vår Integritetspolicy och villkoren för MSC Voyagers Club och Status Match-programmet.