VOYAGES SELECTION-AVGÅNGAR 5% + 5% RABATT PLUS EN OMBORDKREDIT PÅ UPP TILL € / $ 100 PER PERSON, ENDAST FÖR MEDLEMMAR!

Samtliga avgångar* är nu tillgängliga som Voyages Selection-avgångar, med en extra 5% rabatt kombinerbar med din alltid tillgängliga 5% Klubbrabatt.

 

Boka en balkonghytt, svit eller MSC Yacht Club för att få upp till € / $ 100 i ombordkredit per person eller välj en insides- eller en utsideshytt för att få en upp till € / $ 50 ombord-kredit **, som du kan spendera hur du vill under kryssningen. Läs mer detaljerad information om vad ni är berättigade till i våra villkor nedan.
Detta erbjudande gäller för alla kryssningar och kampanjer fram till 31 december 2020.

Priserna nedan är inte rabatterade: lägg till ditt MSC Voyagers Club-kortnummer i det första steget i onlinebokningsprocessen för att tillämpa rabatten

Medlemmar som bokar en Voyages Selection-kryssning kommer att krediteras dubbla medlemskapspoäng för den valda upplevelsen. Poäng tilldelas i slutet av kryssningen.

Vänligen notera att ombordkrediten inte är tillgänglig för medlemmar under 18 år.


**Ombordkrediten kommer att laddas upp automatiskt till din bokning 24 timmar efter bekräftelse

 

 

 
 
 

Villkor:

Kampanjen gäller uteslutande för MSC Voyagers Club-medlemmar (ej Welcome-medlemmar), den är inte retroaktiv och gäller för bokningar från 21/05/2020 till 31/12/2020.

* Kampanjen kan inte tillämpas på MSC World Cruises.
Priserna som visas är ej rabtterade, 5% + 5% rabatten tillämpas automatiskt genom att ange kortnumret under bokningen. Ombordkrediten laddas automatiskt upp till bokningen 24 timmar efter bekräftelse.
Kampanjen kan inte kombineras med några grupp- och nätverkspriser. Den ytterligare 5% rabatten, kan variera, kan utökas till alla boende i samma hytt och kan kombineras med alla andra erbjudanden eller kampanjer, om inget annat anges i erbjudandet.
Silver-, gold- och diamondmedlemmar får en ombordkredit på € / $ 50 per person, och denna kredit är ackumulerbar med en ytterligare kredit ombord på € / $ 50 per person som beviljas till första och andra vuxna personen i en balkonghytt, svit och MSC Yacht Club. Classic-medlemmar får € / $ 50 i ombordkredit per person som beviljas till första och andra vuxna personen i en balkonghytt, svit och MSC Yacht Club.
Ombordkrediten avses per medlem och inte per hytt och den kommer att tillämpas på den slutliga saldot vid kryssningens slut. Ombordkredit är inte tillgängligt för MSC Voyagers Club-medlemmar under 18 år. Om krediten inte har använts helt under kryssningen kan det inte återbetalas. Voyages Selection kan bokas online, via Call Center eller via din resebyrå.