VOYAGES SELECTION DEPARTURES
5%+15% DISCOUNT FOR MEMBERS-ONLY!

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.
Upptäck det nya extraordinära erbjudandet som är tillgängligt för alla klubbmedlemmar 
Samtliga avgångar* är nu tillgängliga som Voyagers Selection-avgångar med 5% + 5% rabatt, plus ytterligare ombordkredit upp till € / $ 100 per person att spendera under kryssningen.
Dessutom kan du tjäna dubbla medlemspoäng för varje kryssning och nå en högre klubbstatus ännu snabbare!"

 

Voyages Selection | MSC Cruises


 
 

Terms and Conditions

Kampanjen gäller uteslutande för MSC Voyagers Club-medlemmar (ej Welcome-medlemmar), den är inte retroaktiv och gäller för bokningar från 21/05/2020 till 21/08/2020.
* Kampanjen kan inte tillämpas på MSC World Cruises.
Priserna som visas är ej rabtterade, 5% + 5% rabatten tillämpas automatiskt genom att ange kortnumret under bokningen. Ombordkrediten laddas automatiskt upp till bokningen 24 timmar efter bekräftelse.
Kampanjen kan inte kombineras med några grupp- och nätverkspriser. Den ytterligare 5% rabatten, kan variera, kan utökas till alla boende i samma hytt och kan kombineras med alla andra erbjudanden eller kampanjer, om inget annat anges i erbjudandet.
Silver-, gold- och diamondmedlemmar får en ombordkredit på € / $ 50 per person, och denna kredit är ackumulerbar med en ytterligare kredit ombord på € / $ 50 per person som beviljas till första och andra vuxna personen i en balkonghytt, svit och MSC Yacht Club. Classic-medlemmar får € / $ 50 i ombordkredit per person som beviljas till första och andra vuxna personen i en balkonghytt, svit och MSC Yacht Club.
Ombordkrediten avses per medlem och inte per hytt och den kommer att tillämpas på den slutliga saldot vid kryssningens slut. Ombordkredit är inte tillgängligt för MSC Voyagers Club-medlemmar under 18 år. Om krediten inte har använts helt under kryssningen kan det inte återbetalas. Voyages Selection kan bokas online, via Call Center eller via din resebyrå.