Kläder på kryssningen

Vi vill försäkra oss om att du är förberedd på allt under din MSC-kryssning. Nedan följer några förslag på lämpliga kläder att packa för de olika aktiviteterna som du kommer att vara delaktig i under kryssningen.

Dagklädsel

Vardagskläder rekommenderas för dagklädsel. Shorts och T-shirts är tillåtna

Kvällskläder

En mer välklädd klädsel rekommenderas till kvällen när du äter i huvudmatsalarna och specialrestaurangerna och medan du njuter av underhållningen på teatern, barerna och loungerna. Skjortor med krage, byxor eller shorts, kjolar och klänningar rekommenderas. En lätt jacka, en extra tröja eller lager på lager rekommenderas för svalare nätter och i fartygets luftkonditionerade allmänna utrymmen.

Galakväll

På galakvällen, klä dig för att imponera! Oavsett om det betyder en smoking, kostym, slips, aftonklänning, cocktailklänning eller dina allra snyggaste jeans och pikétröja. Din klädsel bör passa din egen nivå av elegans. Det enda som krävs är ditt leende.

Temafester

Vi arrangerar olika temafester ombord, både dagtid och kvällstid. Du kan ta med blommiga 60- och 70-talskläder för vårt Flower Glory Party, vita kläder för vårt White Party, och något grönt, vitt och rött för underhållningen MSC Little Italy

Sportälskare

För sportälskare är gymnastikskor och träningskläder ett måste när man använder vårt moderna gym eller går på våra yoga- och danskurser, där sådana erbjuds

Nordeuropakryssningar

För kryssningar till Svalbard och arktiska områden bör du se till att packa lämpliga vinterkläder

Utflykter

För utflykter som kan innefatta besök till religiösa platser rekommenderar vi att man bär anständig klädsel (som täcker knän och axlar)

Klädrestriktioner

Specifika restriktioner kan tillämpas av personal ombord, inklusive restaurangvärdinnor och ledning. Badkläder är inte tillåtet vid någon tidpunkt i någon matsal, inklusive frukost och lunch. Shorts, flip flops och linne är inte tillåtna som kvällskläder eller galakvällar i de stora matsalarna, specialrestaurangerna eller MSC Yacht Club. T-shirts är inte tillåtna att bära på galakvällen. Klädkodsregler som är uppsatta utanför buffén bör följas.