Baltic Sea Cruises

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Sagor blir sanna på en kryssning i Baltikum och Skandinavien

Sagor blir sanna på en kryssning i Baltikum och Skandinavien
De flesta resenärer till Europa förbiser den autentiska upplevelse som Östersjön erbjuder, med fjordar, glaciärer och mycket varierande landskap som balanseras av en bortglömd men välbevarad medeltidshistoria.
När du går ombord på en Östersjökryssning kan du njuta av alla de fantastiska vyer och den historia som omger detta hav, utan att behöva ta del av trängseln och distraktionerna från andra europeiska destinationer.
Östersjökryssningarna 2024-2025 omfattar en mängd olika anlöpshamnar, den ena mer fantastisk än den andra. Njut av skönheten i Stockholm, Sveriges teknologiska nav och huvudstad, där promenader längs gamla kullerstensgator och gränder är det bästa sättet att ta sig fram i stadens gamla hjärta. Edvard Eriksens berömda lilla sjöjungfru välkomnar dig till Köpenhamns hamn. Inspirerad av den berömda författaren och poeten H.C. Andersen är den en sann symbol för staden.

ÖSTERSJÖKRYSSNING 2024

Kliv ombord på ett kryssningsäventyr i Östersjön med MSC Poesia


Stig in i en saga med på en 7 eller 11 nätters Östersjökryssning. Från maj till september reser du i lyxig stil ombord på MSC Poesia och upptäcker det bästa av Tyskland, Danmark, Finland, Sverige, Polen, Litauen, Lettland och Estland. Med 10 timmar i varje hamn har du gott om tid att fullt ut utforska de fantastiska nordliga huvudstäderna som Riga, Tallin, Helsingfors och Köpenhamn. Långa vistelser i Stockholm, inklusive förtöjningar med övernattning, gör att du kan fördjupa dig fullständigt i den svenska huvudstadens kulturskatter. Boka din nästa Östersjökryssning och Skandinavienkryssning idag!

Kliv ombord på ett kryssningsäventyr i Östersjön med MSC Poesia

Riga, Latvia | MSC Cruises

KRYSSNINGAR I ÖSTERSJÖN: AVGÅNGSHAMNAR

Boka din kryssning till Östersjön idag och upplev en drömsemester med massor att se och göra på och utanför kusten.
Med kryssningar i Östersjön från hamnarna i Warnemunde eller Köpenhamn gör MSC magin till verklighet på de mest bekväma sätten.
 
Upptäck fler av våra hamnar för Östersjökryssningar nedan.