Baltic Sea Cruises

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Sagor blir sanna på en kryssning i Baltikum och Skandinavien

Sagor blir sanna på en kryssning i Baltikum och Skandinavien
De flesta resenärer till Europa förbiser den autentiska upplevelse som Östersjön erbjuder, med fjordar, glaciärer och mycket varierande landskap som balanseras av en bortglömd men välbevarad medeltidshistoria.
När du går ombord på en Östersjökryssning kan du njuta av alla de fantastiska vyer och den historia som omger detta hav, utan att behöva ta del av trängseln och distraktionerna från andra europeiska destinationer.
Östersjökryssningarna 2023-2024 omfattar en mängd olika anlöpshamnar, den ena mer fantastisk än den andra.

Njut av skönheten i Stockholm, Sveriges teknologiska nav och huvudstad, där promenader längs gamla kullerstensgator och gränder är det bästa sättet att ta sig fram i stadens gamla hjärta. Edvard Eriksens berömda lilla sjöjungfru välkomnar dig till Köpenhamns hamn. Inspirerad av den berömda författaren och poeten H.C. Andersen är den en sann symbol för staden.
På en Östersjökryssning får du ta del av Östeuropas bortglömda historia. Medan det senaste förflutna är en historia som innefattar blodiga men stolta strider mot Sovjetunionen för självständighet, kan du genom att sträcka dig ännu längre tillbaka avslöja medeltida rötter som kan spåras genom de sagolika skogarna och städerna i de baltiska länderna.
Fly från folkmassorna, vandra runt i slott som gått förlorade i tiden och njut av den friska luften från oförstörda naturunderverk under Baltic Cruise 2023 och Baltic Cruise 2024. Börja leta efter din idealiska resa i norra Europa idag och missa inte de kryssningserbjudanden för Östersjön som MSC alltid har att erbjuda.

KRYSSNINGAR I ÖSTERSJÖN: AVGÅNGSHAMNAR

Boka din kryssning till Östersjön idag och upplev en drömsemester med massor att se och göra både på och av land.
Med Östersjökryssningar från Southampton och andra bekväma hamnar låter MSC magin ske på de mest bekväma sätten.

Bläddra bland fler av våra hamnar för Östersjökryssningar nedan.