MSC World Cruise

Förvåna dina sinnen på en resa som avslöjar världens storslagenhet. Upptäck havets magi med MSC World Cruises och upplev den mest spännande världsomseglingen. Från Europas ärorika historia till vildmarken längs med Australiens kust, segla bland de äventyrliga polynesiska öarna och de gnistrande städerna i Sydamerika. Njut av Asiens tidlösa skönhet och smaka på Mellanösterns förtrollande smaker. Med en kryssning runt jorden, har du skönheten inom räckhåll.

Välj mellan två fantastiska rutter: MSC World Cruise 2025 and MSC World Cruise 2026 ombord på MSC Magnifica och upplev ditt livs äventyr.


Låt dig skämmas bort av de fantastiska faciliteterna och det breda utbudet av tjänster ombord på våra fartyg, välj utifrån bland annat, all inclusive-paket, exklusiva aktiviteter och underhållningsalternativ som vi erbjuder, samtidigt som du upptäcker fantastiska destinationer runt om i världen.

Utöver den enastående gästfriheten ombord lät gästerna förtjusas av den oförglömliga kulinariska upptäcktsresan, tack vare internationella och skickliga kockar, som representerar matkonsten från olika delar av världen. De tar med sig smaker och inspiration från sitt hemland som kommer fram genom hantverket och deras skicklighet och stil för att skapa matupplevelsen ombord på MSC World Cruise.

Ombord finns ett det underhållning i världsklass som bland annat erbjuder med lagtävlingar och frågesporter med globala teman samt en mängd olika aktiviteter för att berika upplevelsen, där många av dem är relaterade till de besökta destinationerna, från språklektioner och kulturföreläsningar till dans med professionella utövare från hela världen.

Låt dig inspireras och boka din MSC World Cruise: