Underhållning ombord

Vad händer om det blir kraftig sjögång eller dåligt väder?

I händelse av dåligt väder äger all underhållning rum i fartygets huvudsalonger.

Vilka typer av aktiviteter finner jag ombord?

Följande aktiviteter planeras regelbundet i hela flottan: 
professionella dansklasser; fitness-klasser; pool-lekar; konsthantverk; danskvällar; lagspel;  temafester; brädspel; karaoke; talangjakter; humorkvällar; frågesporter; idrottsaktiviteter (fråga underhållspersonalen för mer information).

Finns det några dagsaktiviteter under tiden i hamn?

Underhållningen varierar mellan olika rutter. Aktiviteter planeras även under tiden vi är i hamn, inklusive, men inte begränsat till, professionella dansklasser; fitness-klasser; spel, osv.

Innebär föreställningarna någon extra avgift?

Det är kostnadsfritt för gäster att gå på föreställningarna som hålls av MSC. Det tillkommer en avgift för Cirque de soleil föreställningarna.

Är det någon avgift för 4D-biografen ombord?

Ja, avgiften för 4D-biografen varierar beroende på fartyg.

Vilken typ av föreställningar kan jag förvänta mig ombord?

En mängd olika föreställningar är planerade för varje kväll: internationella musikaler, klassisk och modern musik, dans, mimartister, illusionister och jonglörer. Underhållningspersonalen kommer att göra sitt yttersta för att göra varje kryssning till en angenäm upplevelse. Kvällsföreställningen presenteras i dagsprogrammet som levereras till hytten.

Måste man boka plats på teatern i förväg?

MSC Cruises har byggt stora teatrar på samtliga fartyg för att se till att alla gäster får bekväma platser med god kvalitet. Gästerna kan gå på en av de två sittningarna varje kväll, som är identiska med restaurangernas sittningar. Föreställningarna presenteras två gånger per kväll, vilket betyder att det finns plats för alla. Ombord på de renoverade fartygen MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera och MSC Lirica kan det finnas upp till tre sittningar för kvällsföreställningarna. På dessa fartyg är det även möjligt att boka särskilda platser om så önskas.