Formula 1®-paket i Abu Dhabi

MSC Cruises och F1®-paket:
en unik F1®-helg ombord på MSC Virtuosa

Är du en Formula 1®-entusiast som söker en motorsportsupplevelse likt inget annat på FORMEL 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023? MSC Cruises och Formula 1® har tillsammans tagit fram ett upplägg för att erbjuda dig exklusiva, allt-i-ett paket. Från 23-27 november kommer MSC Virtuosa att ligga i Abu Dhabis hamn för ett F1®-evenemang som du inte får missa!

 

Våra paket erbjuder högklassigt boende ombord, tillsammans med ett brett utbud av F1®-erbjudanden på Yas Marina Circuit, från biljetter till Grand Stand till Premium Hospitality-paket, inklusive tillgång till Pit Lane eller möjligheten att träffa F1®-ambassadörer.

 

Upplev spänningen från Formel 1® racing i stil: välj ditt paket idag för en minnesvärd Grand Prix™-upplevelse i Abu Dhabi!

Paket för Formula 1® Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix

Alla paket innehåller en mängd olika alternativ som passar alla dina önskemål. Har du inte en Grand Prix™-biljett men vill köpa en? Du kan då välja paketet Cabin + F1® Ticket, som kombinerar en Grand Prix-biljett med ditt boende ombord.

För att förbättra Grand Prix™-upplevelsen kan du välja Cabin + F1® Experience. Det här paketet kompletterar hytten och biljetten till läktaren med F1®-aktiviteter längs med banan. För den ultimata Formula 1®-helgen kan du slutligen komplettera din hytt med F1® Premium Hospitality-paketet. Detta inkluderar högklassiga upplevelser ombord i kombination med exklusiv, oöverträffad gästfrihet i Formula 1® Paddock Club.

Har du redan en Grand Prix™-biljett? Boka din hytt ombord på MSC Virtuosa och ta dig bekvämt till banan med MSC Cruises kostnadsfria transfer!

MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®

REGISTRERA DIG FÖR ATT BLI FÖRST MED ATT FÅ REDA PÅ NYA MSC CRUISES OCH F1®-PAKET FÖR KOMMANDE GRAND PRIX™!

Bokningsvillkor

  • Alla gäster i hytten måste ha samma F1®-biljett/upplevelse.
  • Namnbyte är tillåtet mot en avgift.
  • F1®-biljetten levereras direkt ombord.
  • MSC Voyagers Club-rabatt gäller inte.
  • Kombikryssning är inte tillåten.
  • Fly & Cruise är inte tillgängligt. 
  • För tre-nätters-paketet (24-27 november 2023) finns endast paketen "Endast hytt" och "Hytt + F1-biljett" tillgängliga.

 

Alla F1-biljetter och pass som MSC Cruises har till försäljning till evenemanget i Abu Dhabi uppfyller inte kriterierna för att kunna garantera bekväm tillgång till sådana platser för gäster med begränsad mobilitet. Detta innebär att vi i det här fallet endast kan erbjuda alternativet Cabin only. För ytterligare frågor hänvisar vi till arrangörens kontaktcenter för Abu Dhabi (ADMM), Yas: Inrikes samtal: 800 927, internationella samtal: +971 (0) 2 659 9800, e-post: E-POST: CustomerService@ymc.ae

 

För ytterligare information läs villkoren och transportvillkoren