Boka med en MSC-konsult

Winter Deal 2023/2024

Kampanjperiod: 1/6 - 30/9 2023

Spara upp till 25 % på vinterkryssningar!

 

Njut av en kryssning i vinter och besök de destinationer du alltid har drömt om att besöka som Karibien, Antillerna, Bermuda, Nordamerika, Emiraterna, Röda Havet, Medelhavet och norra Europa.

 

Missa inte våra nyaste fartyg MSC Euribia, MSC World Europa & MSC Seascape.

 

För att ta er kryssningsupplevelse ytterligare en nivå rekommenderar vi er att lägga till ett rabatterat dryckespaket för endast 230 kr/natt!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.