Alla hjärtans dag-erbjudande!

Sæt sejl på kærlighedens bølger denne Valentinsdag


Lad romantikken rulle med den perfekte gave - en uforglemmelig rejse med MSC Cruises, der byder på fantastiske ruter fyldt med postkort-perfekte kystlinjer, solbeskinnede byer og ø-eventyr.

Mens du er om bord, kan du nyde den romantiske udsigt til solnedgangen fra din balkonkahyt, afslappende spa-behandlinger, gourmetoplevelser og meget mere. Overrask din elskede og giv et krydstogt i gave på Valentinsdag!

Fejr jeres kærlighed og sejl væk...

Bokningsvillkor

*Avser första och andra person i en hytt.

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är en obligatorisk del av totalpriset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar. Kampanjen går ej att kombinera med MSC Voyagers Club.