Kom ombord, vi är redo för dig

Upptäck västra och östra Medelhavet ombord på MSC Grandiosa och MSC Magnifica
 
 

Från en familj till en annan, vi kommer att vara redo att välkomna dig ombord igen under sommarsäsongen när vi återigen kryssar i det vackra Medelhavet - en region med vårt arv och rötter, en fantastisk upplevelse.

Med tanke på de utmanande tider vi alla har mött kan du vara säker på att vi alltid kommer att sätta din hälsa och säkerhet i första rummet, därför har vi infört nya åtgärder för att säkerställa ditt välbefinnande ombord. Dessa nya procedurer kommer att säkerställa att du kan fortsätta att dela vår kärlek till kryssningar och havet i lugn och ro så du kan uppskatta glädjen detta skänker varje dag.

MSC Cruises nyaste och modernaste fartyg, MSC Grandiosa och MSC Magnifica, börjar kryssa igen i Medelhavet i höst. MSC Grandiosa startade med en 7-nätters kryssning den 16 augusti, medan MSC Magnifica avgår den 19 oktober 2020. Båda fartygens rutter har noggrant sammanställts, inte bara i relation till tillgängligheten för de valda hamnarna (minskar behovet av kollektivtrafik och flygningar), utan också för att säkerställa att du kan njuta av det allra bästa Medelhavet har att erbjuda.

 

För att upptäcka de mest eftertraktade destinationerna till ett fördelaktig pris finns ett urval av 3 utflykter * tillgängliga för € 100. För att välja detta utflyktspaket, se till att du väljer priset "Welcome back with excursions" när du bokar din kryssning.

Innan din kryssning kan du också lägga till en Covid Protection Plan ** (CPP) för endast € 18 per passagerare per kryssning för att njuta av din kryssning i fullständig lugn och ro. Spädbarn mellan 0-1 år täcks av försäkringen utan extra kostnad. Läs mer här

Följ med oss på MSC Grandiosa - det senaste tillskottet till vår flotta - för en oförglömlig 7-nätters kryssning i västra Medelhavet, med besök till de italienska hamnarna i Genua, Civitavecchia / Rom, Neapel, Palermo och Malta (La Valletta). En möjlighet att upptäcka och uppleva Italien och Malta i sällskap med nära vänner och familj, ombord på ett fartyg som erbjuder allt du kan önska dig.

Vårt nöje att återvända till havet - med er som våra gäster - förstärks av att våra resplaner är inriktade på Medelhavet; vårt sanna hem.

Välkommen tillbaka till återstarten med MSC Cruises.


Observera att gäster som reser från* länder som anses vara "hög risk" av European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) måste ta ett RT-PCR-svabbtest inom 72 timmar före fartygets avgång. Testresultaten måste presenteras vid terminalen före start. Listan över länder med hög risk baserat på riktlinjerna från European Center for Disease Prevention and Control giltiga för kryssningar från och med 16/22 augusti ** och 23/29 augusti finns HÄR. Våra gäster är välkomna att regelbundet kolla listan för de senaste uppdateringarna. Gäster över 65 år eller med allvarliga hälsotillstånd uppmanas att rådfråga en läkare eller lokal hälsovårdsmyndighet för vägledning innan de reser. Viktigt att notera att testet inte krävs för passagerare under 6 år.

* Omfattar alla som har rest till, från eller genom dessa länder med hög risk de senaste 14 dagarna före fartygets avgång. Dessa protokoll gäller också gäster vars nationalitet eller bostad för närvarande befinner sig i ett högriskland.Observera: Cirque du Soleil at Sea-föreställningarna är tillfälligt pausade ombord på MSC Grandiosa under augusti och september på grund av resebegränsningar som påverkar internationella Cirque du Soleil-artister.


* För att garantera den högsta standarden för hälsa och säkerhet i land och ombord kommer gäster som vill gå i land bara att kunna göra det genom att delta i en av våra MSC Cruises utflykter. Gäster kommer också att kunna boka ytterligare turer ombord. Vi kommer att erbjuda passagerare som fick sin kryssning mellan 16 augusti-31 oktober avbokad eller som har fått en voucher på grund av avbokningarna, upp till 3 gratis utflykter i land beroende på bokad hyttkategori på de nya rutterna med MSC Grandiosa och MSC Magnifica, ta reda på mer här.

** För att säkerställa din trygghet när du ser fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker eventuella COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, repatriering och medicinska utgifter. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta ett valfritt försäkringsbolag.

Om du har bokat en kryssning med MSC Cruises som avgår före eller under 31 oktober 2020 och inte redan har gjort anspråk på din Future Cruise-kredit, kan du överföra din bokning till antingen MSC Grandiosa eller MSC Magnifica. För specifik information, se vår policy för kompensationspaket här.

Särskilda villkor gäller för MSC Grandiosa och MSC Magnifica under avgångarna sommaren 2020. Klicka här för att läsa fullständig information.