Boka med en MSC-konsult

Kryssningar från Stockholm

Sommar 2023

För första gången erbjuder vi kryssningar med avresa från Stockholm, följ med MSC Poesia till de magiska fjordarna eller pärlor som Tallinn, Riga, Gdynia och Köpenhamn.

Även fartyget MSC Fantasia erbjuder kryssningar från Stockholm sommaren 2023. Följ med på en händelserik 14-nätterskryssning till norska fjordarna och utforska Kiel, Köpenhamn, Tallinn och Helsingfors under en och samma resa.

Dessa kryssningar är det perfekta tillfället att prova på hur det är att åka en riktig kryssning.

Samtliga måltider i buffé- och huvudrestauranger ingår ombord, underhållning, mängder av aktiviteter för hela familjen och du hinner uppleva mer än under en vanlig chartersemester, satsa på en semester i närområdet under sommaren 2023.

 

Säkra din plats ombord, boka en prisvärd kryssning med avresa från Stockholm idag!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.