STAY & CRUISE:
UTFORSKA STADEN INNAN KRYSSNINGEN

Förläng din semester med en 2-nätters hotellvistelse.

Planera din sommarkryssning i östra Medelhavet med avresa från Venedig/Marghera, Monfalcone/Venedig, Trieste/Venedig eller Pireus/Aten under sommaren 2022. Du kan förvandla din 7-nätterskryssning till en oförglömlig 9-nätterssemester där du kan uppleva det bästa av Venedig eller Aten!

Välj den ”Stay and Cruise-rutt” som passar dig bäst nedan.

Inkluderat i priset:

  • 4-stjärnigt hotell under 2 nätter + frukost
  • 1 utflykt med privat guide
  • MSC Cruises personal finns till och med till hands på hotellet för att ge användbar lokal information
  • Transfer från hotellet till fartyget under ombordstigningsdagen
  • 7-nätterskryssning

 

Boka nu!

Ytterligare information:

Vilka hotell är avsedda för kryssningsgäster innan avresa i sommar?

Stay & Cruise-erbjudandet inkluderar boende (bed and breakfast) enligt följande:
- Gäster som ska kryssa med MSC Armonia, MSC Sinfonia och MSC Fantasia kommer att bo på Hotel Plaza alternativt Hotel Leonardo i Venedig/Mestre.
- Gäster som ska kryssa med MSC Musica kommer att bo på Hotel Michelangelo alternativt Hotel President i Venedig/Mestre.
- Gäster som ska kryssa med MSC Lirica kommer att bo på Hotel Stanley alternativt Hotel Port Square i Aten.


Vilka utflykter är inkluderade?

Utflykten i Venedig börjar med en busstransfer från ditt hotell till hamnterminalen och en 25-minuters båttransfer nerför Giudecca-kanalen följt av en fascinerande 90-minuters vandring runt hjärtat av den "Flytande staden”. Utforska Piazza San Marco, Dogepalatset, Suckarnas bro och mycket mer. Gäster i Venedig kommer också att få ett gratis ”Chorus Pass” som ger tillgång till ett urval av stadens vackra kyrkor.


I Aten kommer den inkluderade utflykten ge dig möjlighet att besöka några av stadens viktigaste platser, såsom Konstitutionstorget, den okände soldatens monument, Zeustemplet, det kungliga palatset och den gamla olympiska marmorstadion. Du kommer att fascineras av världsberömda Akropolis och det historiska Plakadistrict med dess pittoreska hus, butiker och kaféer.