STAY & CRUISE:
UTFORSKA STADEN INNAN KRYSSNINGEN

Förläng din semester med en 2-3 nätters hotellvistelse.

Nyfiken på något nytt? MSC Cruises har tagit fram en ny fantastisk upplevelse! Med Stay & Cruise-erbjudandet kan du boka en härlig semesterupplevelse med upp till 3 nätters vistelse på hotell innan kryssningen, utflykter och transfer till fartyget ingår

 

För Istanbulkryssningarna erbjuder vi FLY, STAY & CRUISE. I det paketet ingår även flyg tur och retur + två nätter på 4-stjärnigt hotell, utflykter och transfer från flygplatsen till hotellet - från hotellet till hamnen och från hamnen till flygplatsen.


Stay & Cruise-erbjudandet är tillgängligt för Medelhavet, Karibien och Nordamerika och inkluderar:


Stay & Cruise-erbjudandet inkluderar:

  • 4-stjärnig hotellvistelse för 2-3 nätter och frukost*
  • Utflykt med privat guidning*
  • Medarbetare från MSC på plats vid hotellet för att ge lokala tips och annan användbar information
  • Transfer från hotellet till fartyget på avgångsdagen

 

*ytterligare information finns tillgänglig längst ned på sidan

Välj din rutt från listan nedan och välj sedan "Stay and Cruise"-erbjudandet.

Ytterligare information:

Vilka är de tilltänkta hotellen för vistelsen innan kryssningen, för vinter 2022/2023 och sommaren 2023?

Stay & Cruise-biljetten erbjuder följande boede (bed and breakfast):

Hotell i Miami (Downtown): Hotel Holiday Inn Port of Miami eller Miami Holiday Inn eller AC Miami Brickell
Hotell i New York: Riu Hotel New York or alternatively Hotel Riu Plaza Manhattan, Hotel Riu Plaza Times Square or Park Central Hotel
Hotell i Venedig: Stay City Aparthotel eller likvärdigt
Hotell i Istanbul: Avantgard Sisli Hotel Collection eller likvärdigt


Vilken är den inkluderade utflykten?

Utflykt i Miami (MSC Divina, MSC Seascape och MSC Seashore-gäster):
Gästerna startar sin tour av Miamis toppattraktioner på en dubbeldäckarbuss. Där kan man antingen sitta på nedervåningen och avnjuta färden i den svala luftkonditioneringen, eller sitta på andra våningen för att avnjuta den ostörda vyn av Miamis berömda samling av art deco-arkitektur, som är den största i världen.
De kommer kunna speja ut över Miami Beach, samtidigt som guiden berättar hur konst och musik föder stadens dynamiska kultur.

Utflykt i New York (MSC Meraviglia-gäster):
5 timmars tour på Manhattan som ger en gedigen blick på de olika områdena och landmärkena, utforskar vi The Big Apple tillsammans med assistans från vår professionella tour guide. Några av de landmärken som gästerna kan få uppleva är Lincoln Center, den legendariska Central Park, Trump Tower, Saint Patrick's Katedral, Rockefeller Center, Flatiron Building, the Bull of Wall Street. Denna tour kommer även åka igenom Greenwich Village, Soho, Little Italy, Chinatown, Finansdistriktet, Battery Park när trafiken tillåter. Gästerna kommer ges möjlighet att korsa East River för att avsluta touren på Brooklyn Cruise Terminal.

 

Uflykt i Venedig (MSC Opera, MSC Lirica, MSC Armonia och MSC Sinfonia-gäster)
Incheckning Dag 1 - Incheckning på hotellet (med start från 15:00). Gästerna kommer att få "Chorus Pass/Pass Chiese" från vår MSC-personal som också kommer att ge användbar information om staden och bekräfta programtiderna för följande dag.

Dag 2 - Gästerna kommer att avnjuta frukost på hotellet, och kommer sedan att transporteras med buss från hotellet till Venedigs hamnterminal och sedan med privat båt till stadens centrum där den privata guiden väntar på dig. Här kan du upptäcka en av Europas vackraste och mest unika städerna med 90 minuters promenad in i hjärtat av Venedig (inget inträde). Efter cirka 25 minuters båttransfer med panoramautsikt längs Giudecca-kanalen, gör dig redo att påbörja din promenad runt San Marco, Venedigs mest berömda torg.

Du kommer kunna beundra Marciana-biblioteket och Loggetta del Sansovino, San Marcos imponerande klocktorn, klocktornet med dess bronsmor, de två flyglarna som omsluter torget som kallas Procuratie Vecchie respektive Procuratie Nuoveas samt Markuskyrkan i dess prakt. Bredvid den kommer du att se Dogepalatset, ett av de arkitektoniska mästerverken i den venetianska gotiken som, med sin dekorativa fasad och speciella loggia, har varit den officiella residens för dogerna i Venedig under århundradena såväl som Serenissimas maktcentrum. Bredvid palatset hittar du den berömda Ponte dei Sospiri ("Suckarnas bro") som brukade förbinda palatset med fängelserna. Din guide kommer att leda dig genom de berömda venetianska gatorna till Canal Grande med en fantastisk utsikt över Rialtobron. Njut av ledig tid och ät lunch på en typisk lokal restaurang eller för att besöka de otaliga butikerna i området. Morgonen efter kan gästerna njuta av frukost på hotellet och kommer sedan att få transfer till terminalhamnen för ombordstigning.

 

Utflykt i Istanbul (MSC Splendida-gäster)

2 nätters vistelse inkluderar följande halvdags- och heldagsutflykter - PERA & GALATA NEIGBOURHOOD TOUR + ISTANBUL CLASSICS - OLD CITY TOUR

Denna rundvandring tar gästerna till Istanbuls viktigaste platser, inklusive Hippodromen, Blå moskén, Hagia Sofia, Binbirdirek-reservoaren och Grand Bazaar. Istanbuls hippodrom var en gång i tiden hjärtat av Konstantinopels politiska och idrottsliga liv och var den största i sitt slag. Sultan Ahmed-moskén är en historisk moské som i folkmun kallas den Blå moskén på grund av de blå kakelplattorna som pryder väggarna i dess inre. Hagia Sophia är ett magnifikt arkitektoniskt landmärke, ett monument som var viktigt för både det bysantinska och det osmanska riket. Binbirdirek är den näst största underjordiska cisternen i Istanbul. En av världens största och äldsta täckta basarer, Grand Bazaar, är en häpnadsväckande labyrint av 4 000 små butiker som säljer smycken, antikviteter, mattor, läderkläder och souvenirer. För att ta en välförtjänt paus från shoppingen kan gästerna stanna till på ett av de många berömda kaffehusen (lunch och middag ingår inte).

Boka med en MSC-konsult