KRYSSNINGAR FÖR ENSAMSTÅENDE FÖRÄLDRAR

Första barnet i hytten får 15% rabatt

Med MSC Cruises kan familjer med en ensamstående förälder som delar hytt ta del av ett specialerbjudande. Med kryssningserbjudandet för ensamstående föräldrar betalar föräldern ordinarie pris, medan det första barnet i hytten, under 18 år får kryssa till 15% rabatt. Det andra barnet, om sådant finns, betalar ordinarie pris. Välj att dela din hytt med dina barn och ta del av kryssningserbjudandet för ensamstående föräldrar.

 

Förvandla din semester som ensamstående förälder till ett oförglömligt äventyr tillsammans med MSC Cruises. Förbered dig för en helt speciell semester med dina barn, utforska otroliga destinationer tillsammans när ni kryssar från hamn till hamn och hitta sedan ditt eget utrymme och njut av välförtjänt avkoppling medan dina barn är uppslukade av fartygets spännande aktiviteter. Från engagerande barnklubbar till spännande underhållning, det finns något för alla på en spektakulär kryssningssemester.

 

Med MSC Cruises kan du släppa planeringens bekymmer. Vi tar hand om allt du behöver för en fantastisk familjesemester: utsökta måltider på buffén och huvudrestaurangen, en värld av aktiviteter ombord och oändliga möjligheter att skapa fantastiska minnen tillsammans.

 

Boka din semester idag och upplev en extraordinär kryssning med detta fina erbjudande!

Bokningsvillkor

  • Erbjudandet börjar gälla 19 juni 2024
  • Gäller för familjer som reser med 1 vuxen och upp till 2 barn som bokar en hytt
  • Erbjudandet kan kombineras med 5% MSC Voyagers Club-rabatt. Gäller inte Voyagers Exclusives
  • Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter, som Seniorrabatten, Smekmånadsrabatten, Sjukvårdarrabatten eller Flash Sale.
  • Erbjudandet är inte retroaktivt och gäller endast för nya individuella bokningar
  • Erbjudandet gäller i mån av tillgång på bokningsbekräftelsedatumet
  • Standardvillkor gäller