FRAMTIDENS KRYSSNINGSUPPLEVELSE
MSC WORLD EUROPA

 

 
 
 

Upplev en ny era ombord på revolutionerande MSC World Europa: det första banbrytande World-class fartyget. MSC World Europa drivs av LNG – ett av världens renaste marina bränslen och är utformad med en Y-formad akter och en imponerande utomhuspromenad med en fantastisk panoramautsikt över havet.

 

Under vintern 2022/2023 kan du kryssa bland de fantastiska städerna och landskapen i Emiraterna (Dubai, Abu Dhabi, Sir BaniYas, Dammam, Doha) eller till det pittoreska Medelhavsområdet med underbara sevärda platser under sommaren 2023 (Genua, Neapel, Messina, Valletta, Barcelona, Marseille).

 

Boka din MSC World Europa kryssning idag!

Bokningsvillkor

  • *Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar. 
Boka med en MSC-konsult