Nu finns MSC World America öppet för bokning

Din portal till Karibien under våren 2025

MSC World America | MSC Cruises Play

Utforska Karibien som aldrig förr. Våren 2025 kan du vara bland de första att uppleva det fantastiska MSC World America på en spektakulär kryssning i Karibien. Utgå från Miami för två häpnadsväckande tropiska 7-nättersrutter i Västra och Östra Karibien!

 

Använd MSC World Americas kryssningserbjudanden och upptäck Bahamas, Dominikanska republiken, Mexiko, Honduras och mycket mer! Bada i det oförstörda kristallklara vattnet i Ocean Cay MSC Marine Reserve och koppla av i den mjuka tropiska stämningen. Upplev den sensationella spänningen att simma med delfiner i Puerto Plata eller upptäck de förtrollande mexikanska sevärdheterna i Costa Maya och Cozumel!

Stil och komfort är viktigt när du upptäcker dina drömdestinationer. På MSC World America går hållbarhet och innovation hand i hand och ger en uppslukande upplevelse till havs. Låt dig hänföras av den futuristiska designen, den fantastiska utsikten från World Promenade, prisbelönta familjeaktiviteter och ett brett utbud av matställen. Njut av oändlig underhållning, från MSC SportPlex till Luna Park Arena.

 

Missa inte möjligheten att bli en av de första att upptäcka MSC World America!