FÖLJ MED MSC SEASIDE FRÅN OCH MED 1 MAJ

MSC Seaside kommer att kryssa i Medelhavet till två helt nya hamnar - Sicilien och Apulien
 
 

Från och med 1 maj 2021 kan du åka på en 7-nätters kryssning till hamnar som våra fartyg aldrig besökt tidigare, packa väskan! MSC Seaside kommer stanna i södra Italien, Taranto (Alberobello) i Apulien och Syrakusa (Taormina) på Sicilien, plus några av våra favoritdestinationer som Genua (Portofino), Civitavecchia (Rom) och Valletta på Malta.
 
Men det är inte allt: ombord på MSC Seaside kan du njuta av olika pooler och mer utomhusutrymme till havs än tidigare, perfekt för det varma klimatet i Medelhavet!

 

För att få ut det mesta av din kryssning, finns det ett urval av 3 utflykter* tillgängliga till ett specialpris. För att välja detta utflyktspaket, se till att välja "SUMMER PROMO with excursion" när du bokar din kryssning.
 
Din hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Ombord på MSC Seaside kommer vi att implementera vårt förbättrade och omfattande Hälso- & Säkerhetsprotokoll för att säkerställa att du kan fortsätta njuta av din semester och havet i total trygghet*. Innan din kryssning kan du också lägga till vår COVID Protection Plan** (CPP) för endast €25 per passagerare per kryssning så att njuta av din semester i lugn och ro. Försäkringen täcker spädbarn mellan 0-1 år utan extra kostnad.
 
Dessutom tillåter vårt "Cruise With Confidence"-program flexibla kryssningsändringar upp till 15 dagar före din kryssningsavgång (21 dagar när du även bokat flyg via MSC Cruises).
 
Boka din kryssning med MSC Seaside i Medelhavet nu! 
 
Har du en Future Cruise Credit Voucher?
Lös in den för att kryssa med MSC Seaside och få ytterligare ombordkredit, ring bara vårt Contact Center eller din resebyrå!
 
* MSC Seaside-kryssningar under de kommande månaderna är endast tillgängliga för gäster som är bosatta i Schengenländerna (Belgien, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Estland, Grekland, Spanien, Frankrike, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungern , Malta, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakien, Finland, Sverige och Schweiz) och i Bulgarien, Kroatien och Rumänien. För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.
 
** För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.