Boka en 7-nätters kryssning med MSC GRANDIOSA

Njut av en kryssning med MSC Cruises ombord på MSC Grandiosa, det senaste tillskottet i vår flotta. MSC Grandiosa erbjuder en oförglömlig kryssning på sju nätter i västra Medelhavet som besöker de italienska hamnarna Genua, Civitavecchia (Rom), Neapel och Palermo samt Maltas huvudstad Valletta.

För att upptäcka de mest eftertraktade destinationerna till en fördelaktig pris finns ett urval av 3 utflykter * tillgängliga för 1 000 SEK. För att välja detta utflyktspaket, se till att du väljer priset "Welcome Back With Excursions" när du bokar din kryssning.

Under kryssningen är din hälsa och säkerhet vårt största prioritet för att säkerställa att du kan fortsätta att dela din passion för kryssningar och havet***. Före din kryssning kan du lägga till en COVID Protection Plan ** (CPP) för endast 25 € per passagerare per kryssning så att du kan njuta av din kryssning i total harmoni. Spädbarn mellan 0-1 år täcks av försäkringen utan extra kostnad. Läs mer här.

* För att garantera den högsta standarden för hälsa och säkerhet i land såväl som ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av våra MSC Cruises egna utflykter.
Gäster kan även boka ytterligare utflykter ombord. Vi kommer att erbjuda passagerare som fick sin kryssning inställd mellan 16 augusti till 31 oktober eller som har fått en voucher på grund av avbokning, upp till 3 gratis strandutflykter beroende på vilken hyttkategori som bokas på nya MSC Grandiosa, ta reda på mer här.

** För att säkerställa att du kan resa i harmoni under din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster har en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller ha kontakt med valfritt försäkringsbolag.

Observera att om du har bokat en kryssning med MSC Cruises som avgår den 31 oktober 2020 eller senare och inte redan har gjort anspråk på en future cruise credit, kan du överföra din bokning till MSC Grandiosa.

Mer information finns i våra policyer för kompensationspaket här.

Observera att gäster som reser från* länder som anses vara "hög risk" av European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) måste ta ett RT-PCR-svabbtest inom 72 timmar före fartygets avgång. Testresultaten måste presenteras vid terminalen före start. Listan över länder med hög risk baserat på riktlinjerna från European Center for Disease Prevention and Control giltiga för kryssningar , finns HÄR. Testresultaten måste visas upp i terminalen före ombordstigning, en papperskopia måste vara utskriven för att kunna lämnas in i terminalen. Gäster över 65 år eller med allvarliga hälsotillstånd uppmanas att rådfråga en läkare eller lokal hälsovårdsmyndighet för vägledning innan de reser. Viktigt att notera att testet inte krävs för passagerare under 6 år.