Boka med en MSC-konsult

MSC EURIBIA ÄR DIN PORTAL TILL NORRA EUROPA

Boka din kryssning med avgångar från juni 2023

Gör dig redo för en kryssning med MSC Euribia, det första fartyget i vår banbrytande nya Meraviglia LNG-klass.

Öppna upp för sommarkryssningar från juni till september 2023 till exklusiva kryssningsdestinationer i Fjordarna, med anlöp i Köpenhamn, Danmark, Hellesylt, Norge till Geirangerfjorden, Alesund och Flaam, innan du återvänder till Kiel.

Från oktober 2023 kan du utforska några av norra Europas mest slående huvudstäder med MSC Euribias rutter i Frankrike, Storbritannien, Belgien och Nederländerna.

MSC Euribia har också storslagna nya funktioner, originalkonstverk och för första gången är själva skrovet ett visuellt mästerverk med titeln #SaveTheSea.

Avnjut avkoppling, restauranger och alla underhållningsalternativ som finns tillgängliga ombord på detta mästerverk till fartyg.

 

Boka din kryssning med MSC Euribia nu!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.