UPPTÄCK DET BÄSTA AV SPANIEN OCH ITALIEN
I SOMMAR MED EN HELT NY RUTT

Upplev Portofino, Florens, Neapel, Valencia och Barcelona

Boka din kryssning i sommar och upplev det bästa av Spanien och Italien med en helt ny rutt ombord på MSC Bellissima, skönheten till havs!

Utforska MSC Bellissima med en 360° virtuell rundtur.

Avstigningshamnarna har aldrig varit närmre: Utforska det eleganta Portofino, beundra renessansens vackra skapelser i Florens, njut av alla dofter och toner från Neapel och Capri, upplev alla smaker som Barcelona och Tarragona erbjuder, känn pulsen i Valencia.

Villkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.