HOT DEALS

Ett urval av våra bästa kryssningserbjudanden

Här hittar du våra utvalda bästa deals just nu till  Asien, Nordamerika, Medelhavet, Norra europa och Karibien. Vi uppdaterar med flera kryssningar med jämna mellanrum – så håll utkik efter nya härliga kryssningar här!

 

Boka din drömsemester till ett rabatterat pris och njut av destinationer som de soliga grekiska öarna, fantastiska landskapet i de norska fjordarna, det turkosa vattnet i Karibien eller Nordamerikas storslagna natur.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellerviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.