ALL INCLUSIVE I KARIBIEN – VINTER 2021/2022

Kampanjeperiod: 1/4-15/6 2021 

Här har du ett riktigt bra erbjudande på kryssningar under vintern 2021/22. 


Easy dryckespaket ingår när du bokar din kryssning i Karibien! 


 Läs mer om Easy dryckespaket här.


Besök bland annat MSC Cruises egna ö Ocean Cay MSC Marine Reserve, en liten Bahamisk ö strax utanför Miami med 360° horisont. Hänförs av det kristallklara vattnet och de vita sandstränderna, du når endast Ocean Cay med något av MSC Cruises fartyg.


Välj mellan MSC Meraviglia, MSC Armonia, MSC Divina eller helt nya fartyget MSC Seashore, boka din kryssning med avresa från Miami eller Port Canaveral.
Säkra de bästa platserna till vinterns kryssningar idag.


Våra priser tål att jämföras!

 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.