Kryssningar i Karibien

Spara upp till 20% på prisvärda Karibienkryssningar året om.

Sommar, höst, vinter eller vår MSC Cruises erbjuder kryssningar till Karibien till bra priser oavsett årstid.

Med avresa från Miami, Port Canaveral och New York tar våra moderna fartyg med dig till fantastiska stränder där turkost vatten, vajande palmer och kritvita stränder alltid är ett givet inslag.

Besök semesterparadis i Mexiko, Bahamas, Jamaica, Dominikanska Republiken, Bermuda, Honduras, Puerto Rico samt Ocean Cay, MSC Cruises privata ö som du endast kan besöka med våra fartyg.

 

Vänta inte längre, boka din Karibienkryssning idag och spara upp till 20%

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.