KARIBIEN & ANTILLERNA
Vinter 2021/2022

Fly kylan hemma i Sverige kommande vinter - det är dags att återvända till Karibien och Antillerna!


Det är ingen tvekan om att Karibien alltid har varit en av de vackraste och mest fascinerande destinationerna i världen, en drömresa för varje turist som vill koppla av i en storslagen miljö, omgiven av långa vita sandstränder, palmer, exotiska frukter, korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten.


Med MSC Armonia, MSC Divina, MSC Seashore och MSC Meraviglia kan du utforska Mexiko, Puerto Rico, Colombia, Jamaica, Bahamas, Honduras och inte minst vår egna privata paradisö Ocean Cay MSC Marine Reserve. Denna fantasiska ö är endast möjlig att nå under en kryssning med MSC Cruises. Boka din Karibienkryssning med avresa från Miami eller Port Canaveral idag.


MSC Seaview kommer under vintern 2021/2022 för första gången kryssa i Antillerna. Detta fantastiska fartyg som är gjort för att kryssa på varma breddgrader erbjuder avresor från Fort de France och Pointe-à-Pitre. Öhoppa mellan paradisöar som Barbados, St Kitts & Nevis, Saint Luica, St. Maarten och mycket mycket mer.


MSC Cruises priser tål att jämföras, boka din drömkryssning idag!

 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.