help
phone_white Boka med en MSC-konsult

Höstkryssningar

Njut av en prisvärd höstkryssning ombord på ett av MSC Cruises moderna kryssningsfartyg, i Karibien & Antillerna, Medelhavet, Norra Europa & Nordamerika!


Upplev god mat, fantastiska hytter, underhållning i världsklass, familjeaktiviteter och magnifika destinationer under en och samma resa.

För att ta er kryssningsupplevelse ytterligare en nivå rekommenderar vi er att lägga till ett dryckespaket i er bokning för endast 230 kr/natt!

Vänta inte för länge, antalet hytter är begränsat, så säkra din höstresa med MSC Cruises redan idag!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.