Höstkryssningar

Höstkryssningserbjudanden: höstlövens färger väntar

Madeira, Portugal - Fall cruises | MSC Cruises

En tavla av gyllene gula, eldiga röda och varma orange färger. Hösten är en andlös uppvisning av naturens konstnärskap. Frossa i den förtrollande atmosfären under denna säsong med en kryssning i höst! Hösten är den perfekta tiden att utforska: vädret är inte för varmt, men inte heller för kallt på de flesta destinationerna, populära platser har mindre trängsel och lövverket är fantastiskt.

 

Välj utifrån ett brett utbud av kryssningserbjudanden under hösten, perfekt för ditt höstlov, och njut av fantastiska rutter när du upptäcker Medelhavet, Norra Europa, Nordamerika, Karibien, Sydamerika, Sydafrika och Asien. MSC Cruises rutter kan fylla hela ditt höstlovsschema. Välj mellan minikryssningar som varar 3 eller 4 nätter, perfekta för en kort höstsemester, eller klassiska kryssningar på 7 nätter. Om du planerar en längre höstsemester, kanske för ett höstlov med barn, missa inte MSC Cruises 10- eller 11-nätters rutter och upplev årstidens skönheten fullt ut.

Njut av Medelhavets rikedomar och upplev de bästa destinationerna i Italien, Spanien, Kroatien och Grekland. Längre höstkryssningar tar dig även till Marocko och Kanarieöarna, eller Turkiet, Israel och Egypten. Under ditt äventyr i Norra Europa, upptäck Norge, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike och Storbritannien ombord på det nyaste fartyget MSC Euribia. Under en Karibienkryssning kan du utforska Bahamas, Puerto Rico, Jamaica och Mexiko ombord på fartygen MSC Meraviglia, MSC Seaside och det nya MSC Seascape. Letar du efter en kryssning för att se hösten förändra naturen? Kryssa från New York och upptäck New England och kanadensiska Nova Scotia eller välj MSC Cruises rutter från New York till Bermuda.

Medan du är på ditt äventyr i Asien, utforska Japan ombord på MSC Bellissima. Vill du åka ännu längre söderut på ditt höstlov? Njut av Brasiliens livlighet med MSC Preziosa och MSC Grandiosa eller Sydafrikas och Moçambiques kuster med MSC Splendida. Alla MSC Cruises höstrutter kommer att lämna dig mållös! Boka din höstkryssning 2024 och återvänd hem utvilad, inspirerad och fylld med vackra minnen att vårda och dela.

Bästa destinationerna för höstkryssningar

Söker du inspiration för ditt höstlov? Välj bland de bästa erbjudandena på höstkryssningar och njut av den fantastiska skönheten under säsongen genom att utforska de bästa destinationerna i Medelhavet, Norra Europa, Nordamerika, Karibien, Sydamerika och mycket mer!

Medelhavet, Marocko och Kanarieöarna

Upptäck Medelhavet och ännu mer med tre fantastiska 11-nätters rutter tar MSC Sinfonia dig på en spektakulär höstkryssning från Italien till Grekland, Cypern och Israel eller vandra i faraonernas fotspår i Egypten med MSC Armonia. Följ med MSC Poesias rutt till det alltid fascinerande Turkiet, med långt stopp i hamnen i Kuşadası och Istanbul eller njut av Andalusien, Marocko och Kanarieöarna ombord på MSC Divina. Du kan också välja att följa den andalusiska solen ombord på MSC Orchestra med en 10-nätters rutt och njuta av det magiska gyllene ljuset i Lissabon.

Medelhavet, Marocko och Kanarieöarna

Istanbul, Turkey - Fall cruises | MSC Cruises

Norra Europa

Unna dig en minnesvärd kryssning i höst med MSC Cruises senaste tillskott, det fantastiska fartyget MSC Euribia, på en 7- eller 8-nätters kryssning till några av norra Europas mest ikoniska städer. I september tar MSC Euribia dig på en upptäcktsresa till Danmark och Norges fjordar, medan hon i oktober kryssar från Tyskland till Nederländerna, Belgien, Frankrike och Storbritannien. Från Hamburgs sofistikerade atmosfär till Londons vibrerande energi, den kulturella rikedomen i Paris, den kosmopolitiska atmosfären i Amsterdam och Bryssel, lovar MSC Euribias rutt att tillfredsställa din reslust och lämna dig med oförglömliga minnen.

Norra Europa

Denmark, Copenhagen - Fall cruises | MSC Cruises

Karibien

För ditt höstlov, ge dig av på ett äventyr med MSC Cruises rutter! Ge dig iväg till Karibien och upplev en otrolig variation av rutter som utgår från Miami, Orlando och New York City. Njut av den tropiska entusiasmen och sola i avskildheten på Ocean Cay MSC Marine Reserve. Upptäck Mexikos fantastiska Costa Maya och snorklarens paradis Cozumel, tillsammans med en mängd lika slående destinationer att utforska, som Bahamas, Jamaica och Dominikanska republiken. Varje resmål i denna underbara rutt avtäcker en otrolig samling av underverk att upptäcka, som sträcker sig från historiska landmärken till marina skatter!

Karibien

Ocean Cay MSC Marine Reserve - Fall cruises | MSC Cruises

HITTA DIN KRYSSNING 2024-2025