All INCLUSIVE
VINTER 2022/2023

Kampanjeperiod: 25/8 – 30/11 2022

Med MSC Cruises kan du boka in en prisvärd semester. Dryckespaketet Easy är inkluderat i priset under våra vinterkryssningar. Med dryckespaket inkluderat sätter du en extra guldkant på din kryssning, i dryckespaketet ingår bland annat fatöl, husets viner per glas och klassiska cocktails.

Läs mer om dryckespaketet Easy.

Under vintern 2022/2023 erbjuder vi solsäkra resor till Karibien, Antillerna, Emiraterna och Röda Havet. För den som inte vill resa långt har vi även härliga kryssningar i Medelhavet och Norra Europa.

Dessutom; barn kryssar gratis i Karibien!*

*Gäller ej under högsäsong, exempelvis jul- och nyårskryssningar. Avser barn upp till 17år, hotellserviceavgift tillkommer på 7$ per dag för barn som är 2-11 år och 14$ per dag för barn som är 12-17 år samt dryckespaket 799 kr (kostnad beräknad på 7-nätterskryssning)

 

Då återstår bara frågan;

Vart skulle du helst vilja åka?

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.